Diskuze

MasterChef Česko: Foie gras, brzlík nebo prasečí hlava. Při čtvrté výzvě bylo třeba hlavně ostrých loktů a pevných nervů

MasterChef Česko: Foie gras, brzlík nebo prasečí hlava. Při čtvrté výzvě bylo třeba hlavně ostrých loktů a pevných nervů
Soutěžící se vrátili zpět do studiové kuchyně a sedm z nich se muselo poprat o další setrvání v soutěži. Vařilo se ze surovin, které byly k dispozici na stolku, a nebylo úplně snadné získat vše, co si kuchtíci pro svůj recept vyhlédli. Došlo na přetahování i o citron a všichni se vyhýbali prasečí hlavě.
Zpět na celý článek

Reakce k článku

Podělte se o svou reakci
Diskuze Komentáře

MasterChef Česko: Foie gras, brzlík nebo prasečí hlava. Při čtvrté výzvě bylo třeba hlavně ostrých loktů a pevných nervů

MasterChef Česko: Foie gras, brzlík nebo prasečí hlava. Při čtvrté výzvě bylo třeba hlavně ostrých loktů a pevných nervů
Soutěžící se vrátili zpět do studiové kuchyně a sedm z nich se muselo poprat o další setrvání v soutěži. Vařilo se ze surovin, které byly k dispozici na stolku, a nebylo úplně snadné získat vše, co si kuchtíci pro svůj recept vyhlédli. Došlo na přetahování i o citron a všichni se vyhýbali prasečí hlavě.
Zpět na celý článek