Drbárna ze ZOO: Jardu máma nevychovala pro to, aby skončil s takovou vyzobanou slunečnicí

Drbárna ze ZOO: Jardu máma nevychovala pro to, aby skončil s takovou vyzobanou slunečnicí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
(SPOILER) Tak právě takové divadlo si vyslechla Alice, když po čase zašla navštívit dceru a do přípravny vtrhla Jiřina Suchá, matka Jaroslava, se kterým chodí Julie. Rozhořčená paní si ani nezjistila, s kým mluví, a spustila: „To vy jste ta ženská, která se tahá s mým synem?“

To Alici nejdříve zaskočilo, ale potom se cítila polichocena, že ji někdo spojuje s osmadvacetiletým klukem. Když paní Suché došlo, že svým ohnivým hněvem plýtvá na špatnou osobu, hodně se zastyděla. To jí ale nezabránilo v tom, aby se později pustila do Julie, která ji sice vyhodila, ale opět začala pochybovat, zda by se neměla s Jardou přece jen rozejít. Jedno je jisté. Ona už žádné děti neplánuje a Jardovi by mohla vzít tu možnost si své děti pořídit.

Sid už nad úvahami své spolupracovnice jen kroutí hlavou. Julie už plánovala rozchod tolikrát, že ji to už nepřekvapuje. Své kamarádce jen doporučila, aby nejednala ukvapeně a všechno si to pěkně rozmyslela.

Albertův poslední den

Albert se loučí se ZOO a zaměstnanci mu připravili dojemnou besídku s dortem na rozloučenou. Albertovi i slzička ukápla. O jeho odchodu se dozvěděl i starosta Bavor a hned přispěchal další den do ZOO, aby mohl začít řešit nového ředitele. Byl nemile překvapený, když zjistil, že se vrátila Marie a nemá v plánu svou ředitelskou židli přenechat jeho kamarádovi.

Agresivní zvířata a podivná nákaza

V ZOO se dějí divné věci. Lvi jsou přehnaně agresivní a ani veterinární bádání a různé rozbory neumí s jistotou stanovit, co se to děje. Vysoká hladina hormonů zprvu nasvědčuje použití špatného krmiva, ale rozbory žádné hormony neobjeví. Až po pár dnech je záhada odhalená. Někdo cizí krmí lvy masem, které je plné hormonů. Teď bude třeba chytit pachatele při činu.

Další trápení mají dvojčata se stánky. Několik zákazníků, kteří si koupili jídlo ve stáncích v areálu ZOO, dostalo salmonelu. Hygiena na sebe nenechala dlouho čekat a stánky i kantýna musely zavřít, než budou hotové rozbory.

Výsledky nikoho nepotěšily. Jídlo bylo v pořádku, ale bacilonosičkou je jedna z prodavaček. Protože spolu byly v baru, všechny musely do karantény. Holky tak na pár dní přišly o tržby ze stánků.

Děti

Břéťa si postěžoval, že Eliška si opět prodloužila pobyt v Africe a také zmínila, že by po návratu chtěla dítě. Jak to chlapi řešili, došlo i na Dominiku, zda bude chtít děti, a Charlieho to pěkně vyděsilo. On přece není na děti připravený.

Vtipné je, že Dominika vůbec o dětech neuvažovala, a to až do chvíle, než Charlie mezi řečí zmínil, že bude dobrá máma. Ona si to vyložila tak, že by mohl mít o děti zájem. Teď oba krouží kolem tématu a nikdo o tom nechce začít mluvit.

Filip si v pracovní době dělá v ZOO melouch, ale nikomu to nevadí. Doma je vše při starém. Viky vysedává s Jeřábkovou a dělá palačinky. Novináři z širokého okolí o ní chtějí psát a Petr se k nim zřejmě co nevidět nastěhuje.

Zdroje článku: