Zlatá labuť: Se seriálem jsme žili od 2. února 2023. To, jak dobře si na první epizody pamatujete, hned zjistíte v našem kvízu

Zlatá labuť: Se seriálem jsme žili od 2. února 2023. To, jak dobře si na první epizody pamatujete, hned zjistíte v našem kvízu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál, kterému předcházela masivní publicita, ve svém začátku moc neohromil a byl spíš nudný. Diváci čekali od dobového příběhu větší autenticitu. Ženy jim nepřišli elegantní, mluva byla moc moderní a dějiny úplně popletené. Jak moc si pamatujete momenty z první série, si můžete vyzkoušet v našem kvízu.

Bára nastupuje do nového obchodního domu trochu neplánovaně a majitele upoutá svou drzostí. A to má vlastně štěstí, protože je to právě Petr Kučera, který se jí zastane, když ji chce vedoucí oddělení Horká vyhodit. Petr ještě neví, co na té drzé holce vidí, a ani nemá čas po tom pátrat. Na paty mu intenzivně šlape ublížená sestra Irena, která si od první epizody získala titul nelítostné mrchy. Irena si jde za svým přes mrtvoly, ponižuje všechny kolem sebe, ale je velice schopná a sveřepá. Svou pravou tvář bude divákům odhalovat postupně.

Beáta Kaňoková, Simona Lewandowská, Marta Dancingerová v oddělní módy
Beáta Kaňoková, Simona Lewandowská, Marta Dancingerová v oddělní módy | Zdroj: Miroslav Kučera / TV Nova

A pomalu se rozbíhají osudy lidí, kteří v obchodním domě Zlatá labuť pracují. K nim se přidají i lidé zvenčí: zákazníci, vojáci, přátelé, příbuzní, obchodní partneři, potenciální milenci a milenky, otravní lidé z minulosti.

Kvíz k 1. sérii

 

Zdroj článku:
  • Autorský text