Zlatá labuť: Druhá série byla plná lásky a zlomených srdcí. V kvízu si ověříte, jak vám slouží paměť

Zlatá labuť: Druhá série byla plná lásky a zlomených srdcí. V kvízu si ověříte, jak vám slouží paměť
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Atmosféra v obchodním domě není dobrá a Bouchner je každým dnem odvážnější a drzejší. Chová se, jako by mu obchod patřil. Dlouho všechny pokusy na jeho odstranění selhávají. Bouchner však není jediný problém, který se musí řešit.

Irena už je unavená z věčného boje s rodinou. Nejvíce ji zraňuje jednání otce, který ji má za nemocnou vražedkyni. Nic na světe ho nepřesvědčí, že nemá pravdu. Lukáš vše pozoruje z povzdáli. I on chce, aby se Irena „uzdravila“. A dělá mu dobře, že má najednou v rodině lepší postavení. To on má najednou moc rozhodovat o tom, zda se Irena uzdravuje.

Alena a Irena si užívají své vzácné chvíle, ale obě vědí, že už jim moc času nezbývá. Irena se musí podrobit léčbě, neboť jinak by ztratila všechno, na čem jí záleží.

Do toho všeho končí ve spárech gestapa fotograf Oldřich Skalský. Nevděčný Kamil Pulkráb si vůbec neuvědomuje, že všichni lidé, kteří mu pomáhají na útěku, kvůli němu riskují život.

A nejzákeřnější ženou je Markéta Dittrichová. V jejím případě však musí být divák tolerantnější. Ona ví, jak velké riziko podstupuje těhotenstvím, do kterého ji natlačili rodiče. Je zlá, protože nedostala do života dobré karty a tubera jí narušila plány. Je jedno, jak bohatá je a jaký vliv její rodina má. To jí život nezachrání.

Nakonec se ve spárech gestapa ocitá i Eva a v ohrožení je i Bára, které se chce zbavit Markéta a Irena jí v tom zdatně pomáhá. Ve vzduchu je stále smrt klavíristky a někdo už konečně musí být obviněný. Irena tuší, jak je ohrožená, a potřebuje odvrátit pozornost od sebe. Už tak toho má na bedrech tolik, že by to jiného zabilo.

Kvíz k druhé sérii

 

Zdroje článku: