Nejbláznivější případ pořadu Soudkyně Barbara: Život s doslova chodící mrtvolou už ji nebaví

Nejbláznivější případ pořadu Soudkyně Barbara: Život s doslova chodící mrtvolou už ji nebaví
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Skutečné, dramatické, nevšední, občas ale i dost bizarní. To jsou příběhy oblíbeného pořadu TV Barrandov. Soudkyně Barbara v soudní síni už od roku 2015 řeší nejrůznější případy.

Ať už jde o rozvod, péči o děti, majetek či škody na zdraví, není nic, s čím by si Barbara Richterová neporadila. Pavlína Kafková oslaví příští rok 10 let v roli této známé soudkyně. Herečka z Moravskoslezského kraje se věnuje především angažmá v divadle, přesto si už několik let ráda odskočí řešit případy a udávat pořádkové pokuty. A že jich není málo. S realitou se ovšem v pořadu vykreslený soud často rozchází, aby bylo uspokojeno oko televizního diváka. Ačkoliv Barbara většinou rozlouskne příběhy jako by se nic nedělo, případy které řeší, by měly být skutečné. Pokud to tak doopravdy je, u některých případů se sluší před soudci smeknout, pakliže zachovali klid a kamennou tvář. Některé jsou totiž opravdu bláznivé, jako třeba epizoda s názvem On spí v rakvi.

Intimní život neexistuje, jelikož manžel preferuje spaní v rakvi namísto manželské postele

Jeden z takových šílených rozvodových řízení, které Barbara řešila, se týkal Michaely a Viktora Slepičkových. Viktor už od puberty jde proti proudu. Miluje metal, horory, fantasy a je to na něm i vidět. Obléká se výhradně do černé barvy, denně věnuje čas goth make-upu a za ty vlasy by se nemusel stydět ani hrabě Drákula. Michaela prý kdysi byla stejná, s postupem času ale změnila styl a nechápe, proč toto nemůže podniknout také její manžel. Ten zase ale nechápe, proč ho chce měnit, když se do něj takto zamilovala. Jeho teorie hovoří o tom, že jelikož nemají děti, má žena potřebu vychovávat jeho.

Michaela si myslela, že svatbou učiní krok k rodině. Namísto toho ale stále mají doma černé zdi, poslouchají depresivní hudbu, dokonce spí odděleně. Ona by přitom raději měla nějaké hezké záclony či keramické zvonečky. Zatímco Michaela preferuje standardní postel, Viktor má speciální spací rakev, ve které se cítí nejkomfortněji. V kombinaci se vším to navrhovatelce nepřipadá příliš sexy.

Mundůr Vlada Napichovače, na jídelníčku výhradně červené maso a parfém s vůní hřbitovní hlíny

Viktor má svůj styl a toho se nehodlá vzdát. Nejšťastnější je, když může večer usednout ke stolu ve svém oblečení a dát si flákotu červeného, syrového masa. Jeho manželka má s tímto vším problém, ne však takový, jako s jeho parfémem s vůní rozkládajícího se masa v hlíně na hřbitově. Ten je však přesvědčený o tom, že nic z toho jeho manželce skutečně nevadí, a ze všeho viní její matku. Celý díl však končí šokujícím odhalením zdravotního stavu obou manželů a k nelibosti maminky i překvapivým vyznáním lásky.

V tomto případě to soudkyně Barbara rozhodně nemá jednoduché. Dramatické výstupy obou stran, a to nejen mandantů, ale také svědků, zapříčinily to, že epizoda On spí v rakvi právem patří do výběru nejbláznivějších dílů Soudkyně Barbary.

Zdroje článku: