Zítra v Ulici: Soňa nabídne Eddiemu místo zástupce a totálně tím podkope Prokopovu důvěru

Zítra v Ulici: Soňa nabídne Eddiemu místo zástupce a totálně tím podkope Prokopovu důvěru
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na škole už se začínají dít divy. Ani Prokop netušil, jak lehce ho Soňa vyšachuje ze hry. S touto možností absolutně nepočítal. Měl zato, že si ho zvolí jako zástupce a on bude mít cestu ke svým projektům volnou. To ale ale jen začátek všeho, co Soňa chystá. 

 

Pan Dvořák se Magdě omlouvá 

Nejen pedagogům, nýbrž i rodičům studentů dochází, že se školou to nevypadá dobře. Dokonce i pan Dvořák, který je s kamionem pořád někde, si už stačil uvědomit, že se Soňou lehké pořízení nebude. Kdyby věděl, co všechno chystá, rovnou by Matěje přihlásil na jinou školu. Ale co když ode dneška bude mít více důvodů než jen svoje kluky, aby do školy chodil? Co když už mu krásná Magda padla do oka? To bude teprve dramatické. Jejich případný a scénáristy slibovaný vztah nebude po chuti nejen Soně, nýbrž i Matějovi. Vždyť on sám si na Magdu dělal zálusk a teď ji bude mít jeho otec. Vztahy to budou opravdu třaskavé a Magda se stane klínem mezi panem Dvořákem a jeho synem. Ale tak daleko ještě nejsme. Pan Dvořák se Magdě v jejím kabinetu velmi omlouvá. Oba tuší, že co se Matěje a trestu týče, bude hůř. 

Soňa chlácholí naštvaného Prokopa 

Soňa je opravdu tvrdá a bezcharakterní a rozhodně se nebojí rozházet si to na více frontách najednou. Kromě pana Dvořáka vykopala válečnou sekeru také s Prokopem. Respektive ho zákeřně bodla mezi lopatky. Prokop potřebuje čas, aby zradu rozdýchal. Bude schopný se Soňou ještě vůbec chodit, když ho takhle podfoukla? Se zástupcováním na sto procent počítal. Teď už chápe, proč proti ní má Ota a Magda takové výhrady. A začíná to chápat také Irena, která si bude nadosmrti vyčítat, že Soně uvolnila místo. 

Irena nechápe, proč je Soňa tak pomstychtivá 

To nejhorší na Čechové je fakt, že nejspíš nikdy nespí, jelikož je vždycky minimálně o dvacet kroků napřed. Také Irena, která měla dříve nejspíš klapky na očích, už vidí, co je Soňa zač. Místo, aby se věnovala novým věcem, hodlá se přehrabovat v minulosti a to jen proto, aby Otíka potopila. Myslí si, že právě Otíkův špatný postup může za to, jak se teď Matěj chová. 

Eddie je zaskočen nečekanou nabídkou 

A to by nebyla Soňa, kdyby nešla ještě dále. Jako svého zástupce si podle Prokopa zcela nelogicky volí Eddieho. Ten je nabídkou zaskočen, protože si až do poslední chvíle myslel, že zástupcem bude Prokop. Ale Soňa má své tajné plány a na místo zástupce potřebuje někoho, s kým bude manipulovat jako s loutkou. To má s Eddiem v plánu a zatím jí to jde moc dobře. Nenápadně se mu vetřela do přízně už několikrát předtím, když ho pochválila za jeho výkony. Teď už jen stačí, aby jí Eddie na nabídku kývnul a může se jet dále, ať už s Prokopem v posteli, nebo bez. I kdyby se s ní Prokop rozešel, Soňu srdce bolet nebude, protože žádné nemá. 

Zdroj článku:
  • Autorský text