Výměna manželek: Tatínkova holčička Fany se dokonce s otcem i koupe a spí. Manželka si neumí dupnout

Výměna manželek: Tatínkova holčička Fany se dokonce s otcem i koupe a spí. Manželka si neumí dupnout
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dvě rodiny, které se tentokrát trochu promíchají, spojuje nepříliš dobrá finanční situace a oba pánové se až tak moc nezajímají o to, zda mají jejich manželky peníze na rodinné nákupy. Zkoušené ženy tak umí hospodařit s málem. Jen čtyřletá Fany dostane vše, co chce.

První rodina aktuální premiérové výměny žije ve Žďáru u Rakovníka ve Středočeském kraji v pronajatém bytě 3+1. Mamince Aleně je 41 let a je ženou v domácnosti. Pobírá invalidní důchod. Jejímu manželovi Jirkovi je také 41 let a živí se jako profesionální řidič. Jak uvedl, v současné době nemá stálé zaměstnání, ale chodí na brigády.

Manželé mají společně dvě dcery a každý z partnerů má další dvě děti z předchozího vztahu. Výměny se zúčastní čtyřletá dcera Fany, devatenáctiletá Renata a čtrnáctiletá Eliška. Do Výměny rodinu přihlásila Alena, která má pocit, že mají vztahovou krizi a tráví spolu málo času. Má pocit, že Jirka veškerý volný čas věnuje nejmladší dceři a na ni už žádný nezbývá. Doufá, že po Výměně manžel začne více pomáhat a přestane být tak moc pohodlný.

Z podivného vztahu mezi otcem a dcerou byla nesvá i náhradní maminka Veronika. Ta žije s rodinou na Vysočině v Pelhřimově. V nájmu zde mají starší dům 4+kk. Mamince Veronice je 28 let a je na mateřské dovolené. Manželovi Romanovi je 34 a je nezaměstnaný. Nemůže najít práci, kterou by si představoval a tak nedělá nic. Ani ho nenapadne se alespoň snažit jít na nějakou brigádu, aby si rodina polepšila.

Společně mají malou Elišku, které je 1 a půl roku. Veronika má z prvního vztahu ještě čtyřletá dvojčata Pavla s Péťou a nejstaršího, který se ale natáčení neúčastní. Pár je spolu tři roky a nejvíce je trápí finanční situace, kvůli které také mívají často dohady. Doufají, že Roman dostane ženu, která mu otevře oči.

Alena v nové domácnosti

 Aleně přijde dům při příchodu dost malý, ale líbí se jí, že je tam čisto. Hned na začátku ji dojme to, v jakém stavu celý dům je a že se v něm téměř nic nenachází a působí to na ni smutně. Nejvíce jí vadí, že děti nemají hračky. Rozhodne se, že po návratu domů by ráda s rodinou zůstala v kontaktu a trochu jim vypomohla s hračkami a s oblečením, kterého mají doma dost.

První ráno v nové rodině je příjemné, dvojčata si Alenu hned oblíbí. Hned první den Alenu vyděsí informace od Romana, že v domě straší. Tato skutečnost ji provází celou výměnu, děti častokrát nechtějí být samy v pokoji, protože mají pocit, že tam s nimi někdo je. Roman někdy při večerním koukání na televizi slyší divné bouchání.

Nakonec do domu přijde odborník, který vyžene ducha původní majitelky. Všem se hned lépe dýchá. Alena si dvojčata užívá. Sama měla holčičky a syna si vždy přála. Brzy však přijde na to, že je hodně unavená.

V manuálu se dočetla, že by měla dočasného manžela trochu popíchnout, aby si našel práci. A malý zázrak se možná stal a Roman přišel s novinkou, že brzy nastoupí na pilu.

Veronika v bytě, kde to nevoní

Veronika po příchodu konstatuje, že by bylo třeba vyvětrat a v bytě smrdí kočičí záchod. Malá Fany první ráno konzumuje hamburger a náhradní maminka je dost rozčarovaná z toho, že se jí vše dovolí. V rodině se nachází převážně polotovary, které Veronika považuje za špatnou chemii, k jejímu nemilému zjištění nachází různě po bytě, včetně kuchyně, označkovaná místa a neutřené loužičky od koček, na základě toho proto mimo jiné poprosí při změně režimu jejích kastraci.

Požádá Jirku také o to, aby se Fany naučil více říkat ne, ten je však na malé až téměř závislý a dělá mu to velký problém. Nejmladší členka domácnosti se stane nejčastějším tématem nejen náhradních manželů. Dítě je naprosto neschopné se přizpůsobit chodu domácnosti. To těžce nese i její starší sestra, která tvrdí, že ještě před pár lety byla nejmladším dítětem ona a rozhodně se jí otec tak nevěnoval. Fany nechodí ani do školky, aby mohla být s otcem. Když si nechá udělat jídlo, většinou dostane chuť na něco jiného a tak to jde pořád dokola. Když taťka nemá čas, Fany je na telefonu a sjíždí TikTok. Někdy i čtyři hodiny. Ostatní členy domácnosti ignoruje, protože jí neslouží tak věrně, jako taťka.

Fany chodí i na nákupy, má svůj košík a co si do něj dá, to ji taťka koupí. Třeba i nalepovací nehty. Fany si ani neposune sama hrnek na stole a vyžaduje to od otce.

Matka Fany přiznala, že není schopná manžela z toho nezdravého vztahu dostat ven. Je jako očarovaný a jeho podivný vztah opravdu působí divně. Je to ještě otcovská láska? A do kdy se asi bude s Fany koupat a spát v jedné posteli…

Posezení na závěr

Jak se dalo čekat, vše se točilo kolem Fany. Jirka opakovaně slibuje, že se pokusí dceři věnovat méně. Ale ani náhradní manželka mu to nevěří.

Už ve středu večer na TV Nova.

Zdroje článku:
  • Press kit ,
  • Autorský text