Výměna manželek: Návrat do rodin Denisy a Moniky aneb Jak za pět dní utratit honorář za natáčení

Výměna manželek: Návrat do rodin Denisy a Moniky aneb Jak za pět dní utratit honorář za natáčení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Neuvěříte, jak rychle se dá utratit honorář za účast v této reality show. A za hlouposti! Denisa a Petr žijí svým poklidným životem, Petr už nikdy nechce Moniku vidět. Snažil se, aby se cítila dobře, protože si mu stěžovala, jak je jako Romka všude diskriminovaná, ale možná to bude spíš kvůli její povaze.

Denisa a Petr

Denisa
Denisa | Zdroj: TV Nova

Petr se celých deset dnů snažil, aby se Monika cítila dobře. Nechtěl, aby byla v bytě nepřátelská atmosféra. Nakupoval vše, co chtěla, zaplatil jí piercing, vzal ji, kam chtěla. Když však při závěrečném posezení Monika prohlásila, že o ní její tchyně řekla, že je matka k ničemu, tak už se neudržel a moc nechybělo, aby se slovní napadání změnilo ve facky. Monika viděla rudě.

Ani Denisa nevěřila, že by matka jejího manžela něco takového řekla, a snažila se být při posezení v klidu. Po vypnutí kamer si poplakala.

Petr lituje, že to Monika na konci tak pokazila, protože celých deset dnů nebylo tak špatných. Kdyby nebylo jejího lhaní, vzpomínali by na tento zážitek úplně v jiném světle.

Na rozdíl od Petra, manžel Moniky se o dobrou atmosféru během výměny nesnažil. S devatenáctiletým Vláďou to bylo nejkomplikovanější. Podle Denisy pořád lhal, a to ona nesnáší. S Igorem žádné zásadní problémy neměla.

Z vlastní iniciativy hned druhý den nakoupila kuře a zeleninu, protože syn Ivánek měl dodržovat dietu. Vypadalo to, že všem chutná, ale když přišly kamery, bylo vše jinak. Igor i Vláďa si začali stěžovat, že se jídlo nedalo jíst, a Vláďa to okořenil tím, že musel jít zvracet.

Už to Denise stačilo, aby si o lhaní v rodině udělala představu. Jedinou noc, kterou v bytě prožila, strávila u okna na židli. Gauč tak smrděl, že na něm nemohla spát. Proto produkce dala souhlas k jejímu nocování v hotelu.

Honorář posloužil k velké rodinné dovolené s dětmi v Egyptě.

Na závěr Petr prohlásil, že by přešel to, že je Monika líná jako vandrák a kouří jako fabrika, ale za to, že lhala o jeho ženě, klesla v jeho očích na úplné dno.

Igor s rodinou

Monika
Monika | Zdroj: TV Nova

Celá rodina se přestěhovala do Sokolova do většího bytu. Monika v době natáčení byla první den v nové práci jako barmanka. V domácnosti už nežije Vláďa. Do Sokolova se s rodinou přestěhoval, ale do práce se mu pořád nechtělo. To byl také nejspíš důvod, proč ho vyhodila z domu i jeho matka. A následně ho vyhodil i Igor. Dodnes neví, zda to byl jeho syn. Živil ho asi 8 měsíců.

U Igora se opět řešilo, že Denisa neuměla vařit. Alespoň nějakou stopu však v rodině zanechala a kouří se prý už jen na balkóně. Za peníze z natáčení dostaly děti nové telefony. Zbytek padl na obědy a večeře v restauracích. Prý to trvalo asi pět dnů, než peníze zmizely.

Zdroje článku: