Více než 20 filmových festivalů se spojilo a vytvořilo online akci zvanou We Are One. Sledujte je od 29. května

Více než 20 filmových festivalů se spojilo a vytvořilo online akci zvanou We Are One. Sledujte je od 29. května
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Současná situace nepřeje společenským událostem. To ale neznamená, že by se nemohly uskutečnit skvělé nápady! Jedním takovým počinem je společný festival, který organizují pořadatelé více než dvaceti světoznámých filmových festivalů.

Peníze na dobrou věc

Filmoví fandové si rozhodně přijdou na své. Více než dvacet pořadatelů světoznámých filmových festivalů se spojilo pro dobrou věc. Výtěžek z celé akce totiž poputuje na fondy vytvořené při vzniku světové pandemie.

Karlovy Vary v té nejlepší společnosti

Na streamovací platformě se můžete těšit na filmy, dokumenty, rozhovory či hudební produkci. A do skvělé společnosti předních světových festivalů, jako je Cannes, Berlinale, Sundance, Tribeca nebo Toronto, se zařadí i český zástupce. Účast na celosvětovém online festivalu totiž přislíbil i festival Karlovy Vary.

Vstupné? Zdarma!

I když se od festivalu rozhodně nedá čekat, že by byly představeny nějaké velkofilmy v premiéře, konečně se můžete z filmového světa dozvědět mnoho informací a dokonale si jej užít i v případě, že byste se za normálních okolností vydat nikam nemohli. Přístup bude totiž zdarma. Pokud si přejete, můžete přispět na fond Světové zdravotnické organizace.

Festival si rozhodně nenecháme ujít. A co vy?

Zdroj článku:
  • Autorský text