Zítra v Ulici: Milena v pátek vytáhne z Gábiny pikantní novinku. Radek z toho bude mít Vánoce

Zítra v Ulici: Milena v pátek vytáhne z Gábiny pikantní novinku. Radek z toho bude mít Vánoce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco soudce a Jirka společně pátrají v minulosti po stopách matčina milence, Gábina odolává Mileninu výslechu a nakonec podlehne. Informaci, že Herman není Jirkovým skutečným otcem, si Pumrová nedokáže nechat pro sebe a Radka tím upřímně pobaví.

Slídilce Mileně by slušelo příjmení Kelišová

Pikantní informace se v Ulici šíří rychle, k velké smůle a nelibosti Hermana staršího (Marek Vašut). Toho už ve čtvrtek potkala Milena Pumrová (Alena Štréblová) náhodou před hospodou, a protože ji rychle odbyl a choval se docela nepříjemně, pochopitelně jí teď bude vrtat hlavou, co se asi stalo. Jirku (Jan Holík) v hospodě už také poměrně dlouho neviděla v tátově společnosti, a tak si odvodí, že se ti dva nejspíš zase pohádali. Je rozhodnutá uspořádat rodinnou večeři, pozvat je a usmiřovat.

Nejdříve ale zkusí vytáhnout pravdu z Gábiny (Aneta Krejčíková). Ta sice mámu opakovaně ujistí, že se nic hrozného nepřihodilo, že se pánové nepohádali a není důvod něco řešit, ale všichni víme, jaká Milena dovede být, když pase po informacích a hodlá odhalit tajemství za každou cenu. Bude tak otravná a neústupná, že dceři nakonec nezbude nic jiného než kápnout božskou, ovšem pod podmínkou, že Milena zachová absolutní mlčenlivost a nikomu neprozradí, že soudce není Jirkovým biologickým otcem.

Jak myslíte, že Pumrová s překvapivou bombou naloží? Hned všechno vyslepičí Radkovi (Pavel Novotný), jenž přijme fakt, že ten neomylný a dokonalý soudce je docela obyčejný paroháč, s potěšením a hlasitým smíchem na celý lokál. Škoda, že paní Hermanová už není naživu, jinak by z toho bylo ještě větší drama. Znechucená Milena vpálí Radkovi, že je hrozný cynik, a klade mu na srdce, aby hlavně o celé věci mlčel. Proč mu vůbec něco vykládala?

Gábina svého manžela zrovna moc nepotěší

Později, cestou k Jirkovi, se soudce s Milenou náhodou zase potká. Jestli se už předchozího dne chovala divně, tak v pátek mu bude vyloženě podezřelá. Jako by o všem věděla nebo minimálně něco tušila. Herman jenom doufá, že jí Gábina s Jirkou nic neprozradili, protože by byl vážně nerad, aby se taková citlivá a osobní záležitost stala věcí veřejnou nebo dokonce pronikla mezi přátele z jeho vyšších kruhů. Ale mezi těmi se Milena naštěstí nepohybuje.

Jirka otce ujistí, že Gábina by mámě určitě nic neřekla. O to větší a nepříjemnější bude jeho překvapení, když mu manželka omluvně přizná, že nemohla jinak než jí vyzradit pravdu. Milena už začala plánovat usmiřovací večeři a Gábina nechtěla připustit, aby se to zase nějak zvrtlo v kdovíco, a tak jí radši vylíčila, jak se věci mají.

No, pokud na tohle Herman přijde, jeho vztah k Jirkovi utrží ránu, ze které už se asi nevzpamatuje. Jejich společné pátrání v minulosti a matčině pozůstalosti po Láďovi nebo jiném nápadníkovi je už tak dost náročné a soudce se s ním emočně moc dobře nevyrovnává. Jak asi celá tato zápletka s hledáním skutečného otce pro Jirku dopadne?

Zdroj článku:
  • Autorský text