Zítra v Ulici: V pátek Soňa vrazí klín mezi Eddieho a Otíka a na Prokopa to zkusí přes falešné slzy

Zítra v Ulici: V pátek Soňa vrazí klín mezi Eddieho a Otíka a na Prokopa to zkusí přes falešné slzy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Soňa bude chtít, aby Eddie prošetřil Otův postup, ale když odmítne, chopí se úkolu sama, což Ota pochopitelně neocení. Zklame ho, že mu kamarád nekryje záda. Soňa také stihne sehrát divadlo na Prokopa a Vanda naopak doufá, že její divadlo bude moct skončit. Nebude to ale tak snadné.

Soňa požádá Eddieho, aby prověřil Otův postup

Eddie je sice v roli Sonina zástupce teprve první den, ale paní ředitelka už mu stihne pořádně naložit. Nejdřív mu nabídne ramínko k vyplakání a stane se mu chápavou vrbou poté, co Eddie absolvuje nepříjemný telefonát s přítelkyní. Následně však udeří a bez jakýchkoli okolků ho požádá, aby prověřil Otův postup ve věci Matěje Dvořáka.

Eddie odmítne vzhledem k tomu, že jsou s Otíkem dobří přátelé a že by tím pádem nemohl být objektivní. Soňa uzná, že je to asi pravda, a poprosí Eddieho, aby zapomněl, že po něm vůbec něco chtěla. Zařídí se jinak a prošetří si kolegu Puklického sama.

Eddie se nevlastní vinou dostal do blbé situace a svěří se Magdě. Otík se na něj samozřejmě naštve za to, že ho nepodržel a v podstatě předhodil ředitelce, která rozhodně objektivní nebude. Zpochybní jeho zkušenosti metodika a najde způsob, jak ho z Matějových kázeňských problémů obvinit. Eddie může jen doufat, že Ota vychladne a vezme ho na milost.

Ředitelka se nebojí rozplakat, když jí o něco jde

Soňa se obává, že její osobní vztah s Prokopem nepřežije kvůli situaci v práci. Když se stala ředitelkou a vrazila mu kudlu do zad tím, že si místo něj vybrala jiného zástupce, patrně tím pohřbila i veškerou Prokopovu lásku. Svěří se Ireně, jež jí připomene, že Prokop zkrátka není muž, který by ve vztazích zvládl překonávat překážky. Možná by ale jen stačilo, kdyby to kreativní paní Čechová vzala odjinud. Koneckonců je mistryní manipulací.

Později bude na chodbě vyčkávat, až se Prokop objeví, a když se tak stane, zahraje mu slušné divadýlko. Se slzami v očích mu prozradí, že její bývalý manžel teď se svou současnou přítelkyní vzal syna Erika do kina na film, na který s ním chtěla jít ona sama. Je to sice hloupost, ale ji to zkrátka velmi sebralo.

Prokop habaďůru samozřejmě neprokoukne a naopak vyjádří velké pochopení vůči Soninu trápení. Ta pak jistě odejde s pocitem vítězství, že v něm vzbudila lítost a zájem.

Vanda vyhledala odbornou pomoc, ale příliš pozdě

Vanda se objeví v Coolně nikoli večer, ale už během dne a jen proto, aby Tonymu upřímně poděkovala za pomoc. Konečně se odhodlala zavolat do poradny pro závislé hráče a rovnou se objednala na první sezení. Tony z ní bude mít radost, ale jestli to postačí k překonání všech Vandiných problémů, to je otázka.

Vrátit veškeré peníze, které si neprávem přivlastnila a poslala lichvářce Vokounové, nebude lehké. Na komoře už tajemnice Vlasta Hanušková s netrpělivou účetní Pavlínou Strouhovou nenápadně rozebírají, kdy asi bude napsaný článek o Vandině příšerné zpronevěře a možném spolupachatelství Blanky a LuďkaPravá noční můra Vandy a všech Volákových teprve začne.

Zdroj článku:
  • Autorský text