Zítra v Ulici: V úterý se Mário konečně vrátí, ale domov s Ájou už mít nebude

Zítra v Ulici: V úterý se Mário konečně vrátí, ale domov s Ájou už mít nebude
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jestli je Mário jenom nešťastný smolař, anebo zbabělý hlupák, o tom diváci jistě rádi povedou vášnivý spor na sociálních sítích. Tak nebo tak kvůli svým činům patrně přijde o to nejdůležitější, co v životě měl. Zrazená Ája se na něj nemůže ani podívat.

Ája už Mária doma nechce, ten tak skončí v bytě Vilmy

Vendula jako blázen lítá v Sokolově od jednoho Máriova kamaráda k druhému, jen aby zjistila, kde se ten zatracený raper schovává. Bohužel je vždycky o krok za ním. Mário se ale zničehonic ukáže někde, kde by ho asi nikdo nečekal. Na prahu bytu Martiny Dubovské. Nevěděl, kam jinam jít. Ví, že útěkem si to u snoubenky kolosálně podělal, ale zkrátka zpanikařil.

Od Martiny se dočká předvídatelného – nadávek, výčitek a rázného doporučení, aby přestal fňukat a šel okamžitě za Ájou. Zbabělý Mário se ale místo toho rozhodne jít na radnici za Jirkou Hložánkem, starostou a nadaným diplomatem, který mu určitě poradí, jak si Áju usmířit. Jenomže Jirka mu řekne prakticky totéž, aby neblbnul, šel se nevěstě podívat do očí a všechno si s ní upřímně vyříkal. Nakonec mu slíbí, že s pomocí Martiny domluví schůzku na neutrální půdě.

Ája by asi nedorazila, kdyby tušila, kdo na ni v bistru bude čekat. Při pohledu na Mária najednou uvidí rudě a nechá se zcela ovládnout emocemi. Kdyby Martina nestála mezi nimi, kdo ví, jak by to dopadlo. Nevěsta by ženichovi nejspíš vyškrábala oči. Vendule se jen s velkou námahou podaří udržet v podniku klid a přimět Áju, aby dál nedělala ostudu a šla si s Máriem promluvit dozadu do výrobny.

Bude to vlastně celkem krátký rozhovor. Mário chápe, že všechno pokazil a že svou milovanou hrozně zklamal, ale také doufá, že mu odpustí, protože jsou přece tým, ne? Ája se ale k odpouštění nemá.

Když se na něj podívá, má sto chutí mu ublížit. Řekne mu, aby se doma neukazoval, protože ho nechce vidět. Uzná, že rozhodně není svatá, ale tohle si nezasloužila.

Když Ája s těmi slovy odejde, Mário se div nerozpláče. Navíc nemá kde bydlet. Lumír ho vezme pod ochranná křídla a ubytuje v garsonce mámy Vilmy. Mário doufá, že během pouhých pár dní se jeho situace vyřeší a Ája se uklidní. Lumír mu doporučí, aby jí dopřál čas a nechal ji v klidu přemýšlet, avšak podle splašeného rapera se železo musí kout, dokud je žhavé. S čím přijde v další epizodě Ulice?

K Bohunce už se donesla Žofčina lež

Bohunka se ozve Ivě Klímové s tím, že se chce sejít a promluvit si. I když by se mohlo jednat o přátelskou schůzku, Iva znejistí. Tuší, že se Dušková spíš dozvěděla o poněkud neplánovaném přespání Žofky u Michala.

Tahle teorie se ukáže být správnou, když Žofka smutně odvolá výlet s Michalem kvůli mámině zákazu. Od Roberta se Bohunka skutečně dozvěděla, že Žofka u něj nepřespala, jak tvrdila, a za ty lži si dceru pěkně podala. Ještě nedávno přitom sama lhala, aby utajila nový vztah s milencem. Má tedy právo dívce něco vyčítat? A proč se kvůli tomu všemu chce sejít s Ivou? Hodlá dceři zatrhnout chození s Michalem?

Zdroj článku:
  • Autorský text