Zítra v Ulici: Páteční epizoda bude přehlídkou hysterek. Vanda zkolabuje a Tereza se cítí podvedená

Zítra v Ulici: Páteční epizoda bude přehlídkou hysterek. Vanda zkolabuje a Tereza se cítí podvedená
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V pátek potečou slzy u Áji, Vandy i Terezy. Bude se křičet, naříkat a bědovat, mnohdy opravdu přehnaně, až si člověk říká, jestli to tvůrci myslí vážně. Tamhle je ženich na útěku, tam zase podezření z nevěry a nechybí ani kolaps kvůli dluhům.

Nízký tlak Vandy a výhrady paní Hanuškové

Ani hvězdy nepomohou Vandě z monstrózních problémů, ačkoli ji odešlou k někomu, kdo je narozen ve znamení Štíra. Že by tedy měla jít s prosíkem o pomoc za Blankou? To je přece pitomost! Její brblání zaslechne Luděk a pochopitelně ho to zaujme. Vanda ale odpoví vyhýbavě a zase si na něm vybije frustraci a vztek z toho, že se jí nic nedaří.

Že není ve své kůži, snadno pozná i tajemnice Vlasta Hanušková, která pak během pracovní porady všechny obšťastní dobrou snídaní a chutnými koláči. Luděk chce dát Blance k dispozici služební auto, což přiměje Hanuškovou vyloudit falešný úsměv. Později si s kolegyní Strouhovou sedne u koláče, aby jí pověděla, co si o tom myslí. Jedná se o jasnou protekci.

Naštěstí budou ty dvě mít ještě jedno téma k hovoru. Vanda se totiž pokusí vyrovnat se svými dluhy tak, že znovu vsadí na online kasinu a prohraje. Vážnost situace na ni dolehne a jí se přede všemi udělá slabo. Padne k zemi v mdlobách a starostlivý Luděk jí změří tlak. Blanka se Vandy zeptá, zda by jí nemohla nějak pomoct, a ta jí nepříjemně odsekne, což právě Hanuškovou zaujme. Není rozumné mít na stejném pracovišti dvě manželky, prezidente Voláku, není…

Vanda sehraje na Blanku divadýlko s autonehodou

Vanda nechtěla být na Blanku zlá, nemá k tomu důvod, ale zkrátka už má nervy na pochodu a neví si rady, jak z průšvihu ven. Kvůli jejímu zdraví teď navíc Luděk váhá s odjezdem na služební cestu. Vanda nakonec vymyslí zajímavý plán.

Zastaví se u Blanky, zoufalá a nešťastná, s bláznivou výmluvou. Namluví jí, že bourala s Hančiným autem a že v žádném případě nesmí dopustit, aby se o tom Luděk dozvěděl. Jinak by to měla věčně na talíři. Prý auto dala do servisu, ale musí jim zaplatit dvacet tisíc za opravu, aby začali hned pracovat a stihli to do Luďkova návratu ze služební cesty.

Když si před Blankou klekne a začne vyhrožovat, že si něco udělá, pokud jí nepomůže, nezbude této nic jiného než zmateně souhlasit. A tak Blanka skočí do bankomatu pro peníze, zatímco spokojená Vanda zavolá lichvářce Vokounové, že jí během hodiny bude moct zanést požadovanou splátku. Tak to zase vyšlo, ale na co se vymluvíš příště, Vando?

Žárlivá Tereza se nechá unést vlastní fantazií

Tereza se objeví u Gábiny se slzami na krajíčku a s nečekaným prohlášením. David má milenku! Není pochyb o tom, že to už dlouho táhne se svojí starší, ale sympatickou, atraktivní a obdivovanou konzultantkou. Na základě řady indicií začne Tereza žárlit a spekulovat. V panice si dokonce rychle sbalila věci, sedla na vlak a nakvartýrovala se k Magdě na celý víkend, zatímco David má být na nějaké další pracovní akci s kolegy, včetně konzultantky. Podle Gábiny to ještě nemusí nic znamenat. Jaká bude pravda?

Zdroj článku:
  • Autorský text