Pondělí v Ulici: 20. sezóna odstartuje u Klímových návratem Viktora a zarmoucenými pohledy Ivušky

Pondělí v Ulici: 20. sezóna odstartuje u Klímových návratem Viktora a zarmoucenými pohledy Ivušky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Od posledního dílu devatenácté sezóny Ulice uplynul nějaký ten pátek, ale když si člověk pustí novou epizodu dvacáté sezóny, ani mu to tak nepřijde. Ivuška se tváří pořád stejně zkroušeně, Vítek nadále poučuje drzého Michala a Viktor se nezdráhá chtít další peníze. Zdá se ale, že Bohunka něco tají.

Vítek by rád věděl, jestli spolu Žofka a Michal spali

Po prázdninové pauze se Ulice vrací na televizní obrazovky. Uživatelé Voyo si mohou dopřát první epizodu už v pátek 16. srpna 2024, zatímco ostatní musejí počkat do pondělí 19. srpna, než si užijí nové příhody svých oblíbených hrdinů. Ačkoli výraz „oblíbený“ nemusí být příhodný, pokud vám leží v žaludku rodina Klímových. Právě těm bude věnována valná část pondělního dílu. Jaké novinky je čekají na prahu dvacáté sezóny?

Jedním z hlavních témat bude průběh dovolené Michala a Žofky na chatě souseda Kaštana. Kromě starého hypochondra tam neměli žádný dozor, a tak si Iva s Vítkem pochopitelně dělají starosti, jestli zamilovaní puberťáci nevyváděli nějaké nepřístojnosti. Vítek pozve Kaštana do hospody na oběd, aby z něj vytáhl podrobnosti. Počíná si ale dost roztržitě a ve výsledku se nic užitečného stejně nedozví.

Kaštan, jakkoli zvědavá drbna to je, nemá zapotřebí prolézat mládeži batohy nebo jim dělat noční přepadovky, aby se přesvědčil, že spí každý ve vlastní posteli. Místo toho Vítka prostě ujistí, že se mají opravdu rádi, že mu na chalupě hodně pomáhali a že jejich chování je zkrátka náramné.

Bidrman žebrá u Ivy o dalších deset tisíc

Zatímco Vítek se ztrapňuje u Henryho, Iva řeší nepříjemné dilema. Obdrží nečekanou SMS od Viktora Bidrmana, jenž ji požádá o setkání. Jako vždy naivní paní Klímová se nechá obměkčit, jelikož doufá, že Viktor jí chce třeba jenom sdělit, že podepsal smlouvu a že se mu v kariéře fotbalisty začíná opět dařit. Konečně by tak mohli celou záležitost uzavřít ke spokojenosti všech. Tak jednoduché to ale samozřejmě nebude.

Když Viktor dorazí za Ivou do salonu, o berlích a se zoufalým výrazem, záhy z něj vypadne, že chce další peníze. Potřebuje prý nutně deset tisíc na procedury a na rozdíl od Klímových si je nemůže vydělat prací. Kdyby si nějakou práci našel, neměl by už čas věnovat se léčení a tréninku.

Iva namítne, že dostal štědré odškodné a utrácel za luxusní auto. Proč ho neprodá? Proč by mu vůbec měli něco dávat, když jsou před soudem vyrovnaní a rozhodně mu nic nedluží? To jsou otázky, které si klade Vítek, jenž absolutně odmítá, aby Bidrmanovi cokoli dávali. Jestli potřebuje peníze, ať si je půjčí v bance. S tím mu rád pomůže. Co když ale Bidrmanovy prosby a divadýlko zraněného chudáčka nakonec Ivu přesvědčí?

Žofka podezírá mámu z alkoholismu

Aby toho nebylo na jednu epizodu málo, přidá se ještě Žofka se starostmi o mámu Bohunku, která se v poslední době chová podezřele. Je nervózní, dceři evidentně lže a vyhazuje překvapivě velké množství lahví od vína, ačkoli prohlašuje, že během dívčiny nepřítomnosti neměla doma žádné hosty ani oslavu. Propadla snad závislosti?

Zdroj článku:
  • Autorský text