Ve čtvrteční Ulici Tony vyděsí Věru plastikou intimních partií a Milena dožene Evu k slzám

Ve čtvrteční Ulici Tony vyděsí Věru plastikou intimních partií a Milena dožene Evu k slzám
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Věrce vrtá hlavou, kam zmizely Tonyho peníze ze soutěžní výhry. Jeho choulostivá odpověď ji mírně řečeno překvapí. Překvapená bude i Eva, až se do ní Milena v hospodě pustí a uhodí na citlivou strunu.

Tony převeze zvědavou Věrku

Od chvíle, kdy zhlédla novou epizodu Na lovu a zjistila, že Tony před rodinou tajil výhru, je paní Marečková jako na trní. Ve čtvrtek ráno nastoupí na adoptivního syna v Coolně, aby se ho bez okolků zeptala, co s penězi udělal. Tony se začne podivně vykrucovat s tím, že investoval, v podstatě do rodiny. Jedná se prý o choulostivou záležitost, kterou by nerad rozebíral dopodrobna, ale protože Věrka se nedá odbýt, udělá si z ní dobrý den. Namluví jí, že byl na plastické operaci a nechal si upravit něco, co není na první pohled vidět.

Věrka se zděsí, něco takového by tedy nečekala. Podobně překvapeně zareaguje také Luboš, když mu doma všechno neochotně sdělí. Později si Vojta s Miloškem budou chtít v pokojíčku pustit na notebooku onu slavnou epizodu Na lovu. Vojta se kamarádovi pochlubí, že tam soutěží jeho strejda. Než se ale doopravdy stihnou podívat, objeví se Karla a notebook zabaví. Synek už překročil denní limit. Je dobře, že ho nenechají vysedávat u mobilu, tabletu nebo právě notebooku celý den. Nyní si k tomu ale sedne samotná Karla a nebude se stačit divit, když na ni vyskočí souboj Tonyho s lovcem Kalkulátorem.

V Coolně proběhne promítání s překvapením

Ve čtvrtek uspořádá Tony v Coolně oslavu s promítáním, oficiálně při příležitosti svátku. Důvodů ke slavení se ale naskytne více. Kryštof uspěje u zkoušek z češtiny a angličtiny, což si vyslouží potlesk a uznání celé rodiny. Tony pak s velkou parádou pustí všem svůj výstup v televizní soutěži. Kromě Vojty, který to chudák nestihl, a rozčarované Dominiky už to ale viděli všichni. Přesto se znovu s chutí podívají na Tonyho velký triumf. Konečně dojde řeč i na využití vyhraných peněz.

Tony všechny překvapí.
Tony všechny překvapí. | Zdroj: TV Nova

Věrce se jistě uleví, když zjistí, že na podivnou plastickou operaci nepadla ani koruna. Něco takového by Tony přece neudělal. Do rodiny investoval jinak. Dominice koupil krásný prstýnek, část peněz hodlá vložit do Coolny a na splacení půjčky, zbytek by rád připojil k voucheru a umožnil rodině pořádnou dovolenou. Věrka bude dojatá a Kryštof s Karlou spokojení, protože jich se tato akce netýká. Budou ji moct využít k tomu, aby si dopřáli čas sami pro sebe.

Eva se prohlásí za starou a vyřízenou

Anička potěší Evu zprávou, že pro ni přes známou našla novou práci. Jednalo by se o e-shop s domácími potřebami, kde hledají mobilní výpomoc. Mají firemní auto, takže by si Eva nemusela půjčovat Milošovo a mohla by plně využít nedávno získaný řidičský průkaz. Naneštěstí se ukáže, že pracovní nabídka už není k dispozici. Aniččina známá si stihla najít někoho jiného, a tak Evu čeká hořké zklamání – ve čtvrtek nebude jediné.

Milena Pumrová a Eva Knoblochová se čas od času s gustem provokují, ale tentokrát Milena překročí únosnou mez. Večer bude Eva ronit slzy nad svou bezvýchodnou, zoufalou situací.

Dát výpověď bylo osvobozující, ale co dál?
Dát výpověď bylo osvobozující, ale co dál? | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text