Ve středeční Ulici se ukáže, že Tony lhal o neúspěchu v televizní soutěži Na lovu. Něco skrývá

Ve středeční Ulici se ukáže, že Tony lhal o neúspěchu v televizní soutěži Na lovu. Něco skrývá
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Fanoušci pořadu Na lovu a elegána Kalkulátora si ve středečním dílu Ulice přijdou na své. Konečně uvidíme střípky z Tonyho účasti v soutěži a nebude to vůbec taková katastrofa, jak se všem pokoušel namluvit. Katastrofu ale připomíná Lucčina nezáviděníhodná situace. Nezaměstnaná Eva jí zkusí pomoct.

Eva pomáhá Lucii a shání novou práci

Poté, co si Eva Knoblochová nechala dát výpověď tak velkolepým způsobem, teď s hořkostí řeší svou nezaměstnanost a děsí se myšlenky, že bude muset zamířit na pracovní úřad. Kromě toho má výčitky vůči Lucii, jíž nadále váznou prodeje doplňků stravy. Zkusí jí proto dohodit jednoho z hospodských štamgastů jako možného zákazníka, navíc slíbí, že obvolá všechny prodejkyně a nabídne jim převzetí Lucčina zboží za výhodnou cenu.

Eva Knoblochová
Eva Knoblochová | Zdroj: TV Nova

Obsluha z krámku tak přijde o procenta z prodeje, ale to je prý to nejmenší. Hlavně aby mohla vrátit rodičům peníze, které si od nich půjčila. Miloš je rád, že jeho manželka konečně dostala rozum a odešla od podvodné firmy, i když to asi bude znamenat jisté uskromnění, co se výdajů týče. Naštěstí Anička přijde se spásným řešením – možná bude mít pro Evu novou práci.

Tonyho účast v Na lovu odhalí Věrka a Luboš

Kryštof si dopřeje chvíli volna od učení a pustí si Voyo, kde náhodou objeví novou epizodu vědomostní soutěže Na lovu. A koho tam mezi soutěžícími neuvidí? Samozřejmě svého adoptovaného bratra a nejlepšího kamaráda Tonyho, bojujícího spolu se třemi dalšími soutěžícími proti šarmantnímu Kalkulátorovi.

Hned při úvodní snaze nahrát si co nejvíce peněz do začátku naseká Tony několik chyb, a tak to Kryštof radši zase vypne, ačkoli je jasně vidět, že Tony úspěšně nashromáždil poměrně slušnou částku. Když mu ale Mára zavolá a informuje ho, že epizoda už je dostupná, Tony hned začne prohlašovat, že po úvodní části už to jeho vystoupení bude jen horší. Bezprostředně po návratu z televizního studia tvrdil, že to byl naprostý debakl. Nebo se tak minimálně tvářil, nechtěl prozradit podrobnosti, ale vydával svou účast za fiasko. Proč by to dělal, kdyby měl úspěch, pravda?

Jenže navzdory všemožným opatřením si téhož dne všimnou nové epizody také Luboš a Věrka. Pochopitelně si ji pustí a zhlédnou od slibného začátku až do překvapivě skvělého konce. Dva soutěžící z týmu vypadnou, ale Tony zůstane mezi těmi vítěznými, dokonce se mu podaří porazit ve štvanici Jakuba Kvášovského a odnést si domů výhru ve výši téměř sto tisíc korun. Když se ho ale moderátor Ondřej Sokol zeptá, jak peníze využije, začne podivně mlžit a naznačovat, že půjdou na dobré účely. Co tím může myslet?

Tony něco tají, ale proč?
Tony něco tají, ale proč? | Zdroj: TV Nova

Detektivovi Věře Marečkové to hned začne v hlavě šrotovat. Dospěje k názoru, že Tony někde nasekal obrovské dluhy, které teď zřejmě potřebuje splatit. Proč by se jinak úspěchem v soutěži nepochlubil? Je možné, že si Tony chystá velké odhalení už na čtvrteční rodinné oslavě v Coolně. Vyjde s pravdou ven?

Zdroj článku:
  • Autorský text