Nejzásadnější momenty 19. sezóny Ulice: Soňa sesadila z funkce Magdu, zblbla Prokopa a vymyla mozek Ireně

Nejzásadnější momenty 19. sezóny Ulice: Soňa sesadila z funkce Magdu, zblbla Prokopa a vymyla mozek Ireně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Soňa Čechová je bezesporu jednou z nejvýraznějších postav devatenácté sezóny, na jejímž začátku vstoupila do děje Ulice. Rychle se vybarvila jako pěkná potvora a kariéristka, která si jde za svým i přes mrtvoly. Po Magdě převzala chlapa a ráda by také místo ředitelky.

Soňa způsobila na nové škole pořádný poprask

V devatenácté sezóně Ulice přišli tvůrci s několika překvapeními, jako byl např. návrat Moniky Farské nebo Eddieho Rambouska a také příchod zcela nových postav. Už začátkem podzimu vstoupila do děje herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková, jejíž zákeřná a intrikující Soňa Čechová pořádně zahýbala osudy na uličním gymnáziu. Zpočátku jsme netušili, o jak výraznou záporačku se bude jednat, teď už můžeme směle prohlásit, že právě její příchod je jedním z nejvýznamnějších momentů celé sezóny.

Nechá Magda Soňu vyhrát, nebo zabojuje?
Nechá Magda Soňu vyhrát, nebo zabojuje? | Zdroj: TV Nova

Soňa se původně ucházela o místo zástupkyně poté, co odešla z funkce ředitelky na jiné škole. Už to se mimochodem stalo za podezřelých okolností a mělo to Magdu varovat před přijetím ambiciózní Čechové, ale zpočátku se zdálo, že si ty dvě padnou do noty. Obě koneckonců preferovaly moderní, inovativní přístup k učení a studentům. Měly spoustu nápadů a vše nasvědčovalo tomu, že je rády budou společně realizovat.

Pak se ale milá Soňa začala vybarvovat. Jediný Otík od první chvíle tušil, že na ní něco nehraje, ostatní jí zobali z ruky, dokud s využitím rozličných intrik nesesadila z ředitelského křesla Magdu. Slečna Procházková teď už díky tvrdé zkušenosti ví, že si na ni musí dávat pozor. Na ředitelské židli ale nyní sedí Irena Landová a Soňa se hodlá postarat o to, aby na ní nevydržela moc dlouho. Současně stíhá vrážet klíny mezi Irenu a Magdu, jejich přátelství se tak v závěru devatenácté sezóny otřáslo v základech. Naštěstí se zdá, že Otova promluva do Ireniny naivní duše konečně nese ovoce a ředitelka začíná být vůči Soně ostražitější.

Dá si teď Irena na Soňu větší pozor?
Dá si teď Irena na Soňu větší pozor? | Zdroj: TV Nova

Údělem herce je hrát, ale někteří to asi nechápou

Diváci už se nemohou dočkat, až Irena konečně prohlédne a zatočí se zrádnou zástupkyní. Spekulují, co všechno by v tomto směru mohla poprázdninová sezóna přinést a jak asi dění ve škole ovlivní milostný vztah Soni a Prokopa. Někteří si pochvalují, jak dobře Lucie Vondráčková tuhle záludnou potvoru hraje. Těší je, že se v Ulici děje něco zajímavého, byť vlastně nepříjemného. Mnozí jiní ale herečku a zpěvačku ostře kritizují, uchylují se dokonce k nevybíravým urážkám, neschopní rozlišovat realitu od fikce.

Já bych tu Soňu majzla nějakým vhodným nástrojem, aby se jí trochu rozsvítilo. Jinak super výkon Lucky.

„To, že někdo začal fandit Soně, je dané tím, že scenáristé udělali z Ireny Landové totální blbku, která své zástupkyni slepě důvěřuje a ubližuje Magdě. Proto jí někteří diváci začali přát tvrdý pád. Já paní Vondráčkové fandím. Své role mrchy se zhostila tak skvěle, že jí to diváci věří. Navíc – líbí se mi i to, jak vypadá, řekla bych, že na svůj věk velmi dobře.“

Je to role a hraje to dobře. To je úděl herce mít různé role… Jen někteří to občas nechápou a dělá se z toho drama.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři