Nejzásadnější momenty 19. sezóny Ulice: Evin byznys vykvetl a naštěstí pro Lucku i diváky ztroskotal

Nejzásadnější momenty 19. sezóny Ulice: Evin byznys vykvetl a naštěstí pro Lucku i diváky ztroskotal
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Devatenáctá sezóna Ulice byla i pro rodinu Knoblochových výživná, zejména pro Evu. Ta si stihla udělat řidičák, překvapit Miloše falešnými piercingy a hlavně rozjet byznys s prodejem doplňků stravy. Příliš mnoho fanoušků mezi diváky jí to nepřineslo, naštěstí s prací pro podvodnou firmu skoncovala.

Eva se před očima svých blízkých měnila k nepoznání

Pokud bychom v 19. sezóně Ulice hledali nějaký zásadní moment v dějové lince Knoblochových, musel by to být ten, kdy se Eva s nadšením pustila do podnikání. Začala prodávat doplňky stravy a rychle v sobě objevila talent přesvědčovat lidi k jejich koupi. Od firmy, pro kterou pracovala, si brala stále více zboží, což stačilo, aby povýšila. Pracovní posun jí na čas přinesl firemní auto, které si zamilovali zejména Miloš se synem. Láskyplně mu přezdívali Kraken.

Eva zvažuje, co bude dělat dál.
Eva zvažuje, co bude dělat dál. | Zdroj: TV Nova

Bohužel ne vždy se kšefty hýbou, a tak musel vůz putovat k šikovnější prodejkyni. Eva se ale nevzdala, rozšířila působiště a našla si pod sebe dalšího člověka, snadno ovlivnitelnou Lucku z krámku. Tu Eva přemluvila k objednání a prodeji množství krabic s pilulemi. Lucii to připadalo jako dobrá možnost přivýdělku, ale tím, jak ji nelítostná Knoblochová nutila objednávat další zboží, se dostala do dluhů. Na příští várku si musela půjčit od rodičů, kteří šetřili na nový kotel.

Milošovi ani Frantovi, jimž bylo Lucie líto, se Evin přístup nelíbil. Hlavně se ale hrozně změnila. Postupně se formovala v další Myslíkovou, což byla její arogantní šéfová, ověnčená zlatými šperky a hloupými radami pro další úspěchy v byznysu.

K radosti diváků Knoblochová konečně sekla s prodejem

Stalo se však něco, co Evinu víru ve firmu zničilo. Aniččině kolegyni se po doplňcích stravy s ženšenem udělalo tak špatně, že nebyla schopná dojít si ani na nákup. Eva uvažovala o tom, zda dotyčná várka nemohla být závadná. Pustila se do bližšího zkoumání firemních praktik a od Myslíkové se dozvěděla, že obsah ženšenu je tak malý, že by ho zákaznice musela spořádat vagon, aby to mělo účinek. Jinými slovy pilulky neobsahují to, co slibují, a jsou pro zdraví lidí prospěšné asi jako placebo.

Vědomí, že lidem vnucuje takové šmejdy, Evou otřáslo. Když ji potom šéfová dotlačila k tomu, aby přednášela na semináři a vychvalovala podvodnou firmu, v Evě se něco zlomilo. „Tohle nejsi ty,“ řekla jí Anička a měla pravdu. Rázná paní Knoblochová se vykašlala na celý seminář, sekla s prací a Lucii slíbila, že jí pomůže dostat se z dluhů a spárů firmy. Obvolala ostatní prodejkyně a rozprodala jim zbylé Luciino zboží, aby už servírka z kavárny měla klid.

Miloš si troufá, chce živit celou rodinu.
Miloš si troufá, chce živit celou rodinu. | Zdroj: TV Nova

Zbývá vyřešit, kde Eva najde novou práci. Miloš je připravený rodinu živit sám, a tak manželce nabídne, aby zůstala doma. Ambiciózní Eva souhlasí, ale jistě se brzy začne v domácnosti nudit. Diváci tak spekulují, mnohdy docela vtipně, kam by ji tvůrci mohli upíchnout.

Udělá si masérský kurz a stane se podnikatelskou partnerkou Ivy, aby mohla pravidelně a odborně masírovat Miloše, aby se co nejdříve zrehabilitoval z její dosavadní kariéry.

„Bude dělat Volákovi asistentku, protože ten už brzy kopne Vandu… víme kam, za tu její závislost.“

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři