Ulice: Návrat Eddieho byl mnoho povyku pro nic. Ve 20. sezóně spolu Eddie a Magda něco plánují

Ulice: Návrat Eddieho byl mnoho povyku pro nic. Ve 20. sezóně spolu Eddie a Magda něco plánují
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Návrat Eddieho do Ulice vyhlížely mnohé divačky celé ty roky od jeho odjezdu do Barcelony. Devatenáctá sezóna byla zásadní v tom, že se v seriálu konečně zase objevil, ale asi jsme od toho čekali víc. Sympaťák Rambousek ani nemá vlastní dějovou linku a s Magdou se dohromady nedal – zatím.

Eddie byl v Ulici deset let, než odjel do Španělska

Eduard Rambousek (Jiří Panzner) se v Ulici objevil poprvé roku 2010 coby spolužák Terezy Jordánové (Patricie Pagáčová) a Vojty Kalicha (Petr Buchta). Byl to trávou zhulený pohodář a anarchista pohrdající autoritami, který se nikdy netoužil stát učitelem, přestože studoval na pedagogické fakultě. Vystačil si s občasnými brigádami ve skladu a byl spokojený, dokud nepoznal Adrianu Peškovou (Šárka Krausová), do níž se zamiloval. Jeho život se zásadně změnil, našel si solidní práci v realitní kanceláři Drbohlav, kde se ale objevila pokušitelka v podobě kolegyně Zory (Zuzana Stavná). S tou byl Adrianě nevěrný, čímž si bohužel zničil vztah.

Po nějaké době Eddie našel zalíbení v bývalé spolužačce Magdě Procházkové (Veronika Čermák Macková). Ona ale věnovala prakticky veškerý svůj čas a pozornost nemocné mamince Zdence (Yvetta Blanarovičová). Eddie pochopil, že ani tento vztah nemá budoucnost, a odstěhoval se do Barcelony, kde pracoval společně s Matějem Jordánem (Jakub Štáfek). Stalo se tak na jaře roku 2020, tehdy Eddie zmizel ze seriálu a mnozí se domnívali, že definitivně.

Ve dvacáté sezóně spolu Eddie a Magda něco plánují

Právě završená devatenáctá sezóna Ulice však přinesla návrat tohoto vousatého sympaťáka. Kreativní producentka Silvia Klasová k tomu řekla, že zejména divačky po Eddieho znovuobjevení dlouho toužily, některé si ho přály vidět opět po boku Magdy.

„Bylo by to hezké, kdyby byli spolu. Eddie už zmoudřel a Magda by konečně měla opravdovou oporu i lásku. To by Prokop čuměl jak puk,“ napsala divačka, ovšem ještě předtím, než Prokop začal chodit se Soňou. Teď by těžko mohl něco namítat.

Ačkoli jsme se asi všichni domnívali, že dojde k obnovení dávné lásky Eddieho a Magdy, zatím se tak nestalo. Eddie se místo toho seznamoval s náhodnými slečnami, chodil na rande a hledal někde tu pravou, aby se už mohl usadit.

Eddie s kolegou a kamarádem Otíkem
Eddie s kolegou a kamarádem Otíkem | Zdroj: TV Nova

Tu a tam se vyskytly jisté náznaky, že by mezi ním a Magdou mohlo zase něco být, ale jindy se Magda tvářila, že ho bere jen jako kamaráda. Navíc ve druhé polovině sezóny ulítla s Prokopem po další z mnoha vášnivých hádek. Její návrat k Prokopovi ovšem není něco, po čem by diváci prahli. To už radši dejte Magdu třeba k Jirkovi Hložánkovi, jehož žárlivé hádky s Martinou Dubovskou začínají být pěkně otravné.

Jak to ale bude dál s Eddiem, který teď učí na gymnáziu tělocvik a zeměpis? Proč se vlastně vracel, když byl odstaven na vedlejší kolej a až dosud v ději upozaděný? Snad jediným výraznějším momentem po návratu ze Španělska pro něj byl průšvih ve škole, kdy nechal studenty samotné v tělocvičně a bratři Dvořákovi se mu tam poprali. Ukázka z nových dílů Ulice, na které se můžete těšit ve druhé polovině srpna, naznačuje, že Magda a Eddie spolu něco plánují – z nějakého důvodu v její ložnici.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři