Další žárlivá scéna Martiny a Jirky v Ulici – tomuhle páru by prospělo jít od sebe

Další žárlivá scéna Martiny a Jirky v Ulici – tomuhle páru by prospělo jít od sebe
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bezstarostnou lásku Jirky Hložánka a Martiny Dubovské čas od času naruší nějaká žárlivá scéna. Tu nejnovější tvůrci vložili jako nepříliš dobrou výplň mezi svatební záběry v poslední epizodě devatenácté sezóny, snad proto, aby to kvůli zmíněné svatbě nebylo moc přeslazené a pohodové.

Zbytečné drama kolem cizích kalhotek

Zatímco Gábina Pumrová a Jirka Herman v poslední předprázdninové epizodě potvrdí svou nehynoucí lásku manželskými sliby a snubními prstýnky, bouřlivý vztah Jirky Hložánka a Martiny Dubovské se znovu otřese v základech.

Nelze se snad ani dopočítat, kolikrát už tahle dvojice prošla partnerskou krizí kvůli nějakým hloupým nedorozuměním a zbytečnému žárlení. Naposled se pohádali jen proto, že měla Martina pocit přílišného nátlaku ze strany podporujícího a ambiciózního pana starosty. Objednal pro ni speciální kurz vaření v domnění, že jí udělá radost, ale naopak ji svou přehnanou snahou rozčílil.

Martina se předvede jako velká žárlivka.
Martina se předvede jako velká žárlivka. | Zdroj: TV Nova

Takhle je to s nimi každou chvíli, avšak vkládat další hádku zrovna do posledního dílu před letní přestávkou ve vysílání se zdá obzvlášť zbytečné. Během jediné epizody hádka vznikne, proběhne a zanikne v rychlém, ne zrovna uspokojivém usmíření. K čemu to tedy vlastně bylo dobré? K tomu, aby se mezi idylickými a dojemnými svatebními scénami něčím vyplnil čas? Tak to totiž působí, jen jako výplň, bez které by se mnozí diváci rádi obešli. Je ostatně těžké fandit páru, který se tak často a přehnaně kočkuje.

K čemu konkrétně vlastně došlo tentokrát? Jirka se zúčastnil koncertu Máriovy oblíbené kapely Komando Sokol. Odtamtud si přivezl spoustu zážitků a také mikinu, kterou Martině daroval. Ona ale v kapse nečekaně objevila dámské kalhotky i s otiskem rtěnky a telefonním číslem nějaké ženské.

Další kandidátka na největší hysterku

Martina se vůbec neobtěžovala zamyslet nad tím, že se může jednat o omyl, že pánská mikina pravděpodobně patřila úplně jinému chlapíkovi, než ji Mário s Jirkou na koncertě odněkud sebrali. Nevěnovala příteli ani ždibec pochybností a důvěry, naopak jako smyslů zbavená okamžitě vyrazila na radnici, aby mu tam ztropila žárlivou scénu a udělala nebetyčnou ostudu.

„Už zase?“ píšou udivení diváci. „Když si nevěří, ať jdou od sebe. Škoda času!“

Koukám, že mu vrací tu scénu. Jeden lepší než druhý.

„Další hysterie.“

Zřejmě se mělo jednat o rádoby dramatický zvrat ze strany scenáristů, kteří prosluli snahou ohrozit nebo rovnou zničit každičký vztah v seriálu. Takový dojem to alespoň dělá na některé diváky. Znovu se ptáme, bylo to opravdu nutné? Nebylo by nejlepší, kdyby šli Jirka s Martinou od sebe? Už dříve se objevovaly názory, že mladý Hložánek by se stejně hodil lépe k Magdě, která je koneckonců stále nezadaná. Martina by se mohla dát dohromady s někým novým, anebo třeba s Eddiem Rambouskem, což by byl teprve gól.

„Ona mi leze na nervy, ať se vrátí do Itálie.“

Další adept za Ivou je tahle hysterka. Jirko, Jirko, s Magdou by ti bylo líp.

„Díl teprve uvidím, ale proč museli do posledního dílu se svatbou zamontovat tuhle trapku, to teda nevím.“

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři