Ulice: Vyhoďme Soňu a Magdě najděme chlapa

Ulice: Vyhoďme Soňu a Magdě najděme chlapa
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Do podzimu je daleko, ale už teď můžeme nadšeně debatovat o tom, jak se v září změní vztahy ve škole, respektive v našem známém kabinetě. Jak vidno, Kalina zase někam tiše zmizel, ale snad se ještě ukáže. Soňa by naproti tomu mohla zmizet už napořád a místo ní by se mohl objevit nápadník pro Magdu.

Soňa snad konečně dostane, co si zaslouží

Novinek z dvacáté sezóny Ulice přibývá prakticky s každým dalším dnem a diváci nadšeně spekulují, co jejich oblíbené postavy asi potká, čímž se snaží nějak překonat zdlouhavé čekání na poprázdninové epizody. O tom, jak jsou netrpěliví, svědčí některé komentáře na sociálních sítích. „Co se semele, nevím, ale už aby to bylo zpět!“ píše např. jedna z divaček.

Vydrží vztah Prokopa a Soni?
Vydrží vztah Prokopa a Soni? | Zdroj: TV Nova

Nejnovější z vášnivých diskuzí je věnována otázce, jak to bude v našem kabinetě vypadat na začátku dalšího školního roku. Zůstanou tamní mezilidské vztahy stejné jako před prázdninami, anebo konečně nastanou změny, po nichž diváci prahli celou devatenáctou sezónu? Ze všeho nejvíc by asi uvítali, kdyby scenáristé konečně nějak elegantně vyštípali Soňu z gymnázia, potažmo celého seriálu.

Tahle postava si velké sympatie rozhodně nezískala, na druhou stranu mnozí oceňují, že právě díky ní se ve škole dějí zajímavé věci. Lucie Vondráčková za roli Soni Čechové schytává kritiku snad každý den, ale že ji hraje opravdu skvěle, to někteří určitě nepopírají. Už se těšíme, až ředitelka Irena Landová (Kateřina Holánová) se svou zrádnou zástupkyní konečně zamete a až zaslepený Prokop (Ondřej Studénka) otevře oči a zjistí, že jeho přítelkyně vůbec není taková, jak si celou dobu myslel.

Magda by potřebovala nějaký osobní život

Tak nebo tak mnozí netrpělivě vyhlížejí nějakého spolehlivého parťáka pro Magdu (Veronika Čermák Macková). Bylo by fajn, kdyby konečně našla opravdovou lásku, která s ní už zůstane. Měli jsme za to, že na dané pozici skončí Eddie (Jiří Panzner), který se začátkem devatenácté sezóny vrátil do Ulice po několika letech strávených v Barceloně. „Doufám, že se dá Magda dohromady s Eddiem,“ přejí si stále někteří, ale zatím to vypadá, že jsou pouze přátelé, ačkoli na podzim spolu prý něco plánují. Kdo ví, o co se bude jednat…

Eddie a Magda na sebe čekají už dlouho, to to trvá režii, než je dají dohromady.

Ne každý si ale pro Magdu myslí zrovna na Eddieho, leckdo by jí dopřál úplně nového chlapa, někoho ideálně mimo školu. Je ostatně možné, že Tereza Kučerová v podání Patricie Pagáčové nastoupí do školy, kde oslní buď Eddieho, anebo klidně Prokopa. To alespoň někteří diváci pobaveně naznačují.

Magda už by konečně měla mít svůj osobní život a nehledat partnery pořád ve škole.

„Ano, Magda by si měla najít partnera mimo školu a mít svůj život. Vždyť vlastně nic jiného nemá než práci ve škole a občas lezení na stěně.“

„Prokop zase dostane přidělenou další milenku, Terezu. Ten v Ulici fakt nestrádá.“

Nových epizod se fanoušci seriálu dočkají ve druhé polovině srpna.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři