Ulice, StarDance a Děti ráje 2: Není divu, že Lucie Vondráčková se začíná ztrácet před očima

Ulice, StarDance a Děti ráje 2: Není divu, že Lucie Vondráčková se začíná ztrácet před očima
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na nedostatek práce si zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková určitě nestěžuje, prakticky denně se ničí náročnými tréninky na StarDance, natáčí nekonečnou Ulici a připravuje se na roli v pokračování muzikálu Děti ráje. Kila tak jdou postupně dolů a okolí už si všímá.

Lucie Vondráčková neví, kam dřív skočit

Možná už víte, že herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková si zahraje v pokračování oblíbeného muzikálu Děti ráje, kde se bude v roli semetriky Kájiny alternovat s Ivanou Jirešovou a Michaelou Noskovou.

„Chtěl jsem Lucku už do jedničky, ale nemohla, tak jsem rád, že teď roli přijala. Bude v ní skvělá,“ uvedl Sagvan Tofi, jenž druhý díl muzikálu dopsal nyní po několika letech.

Asi tušíte, že to pro Vondráčkovou nebude žádná legrace vzhledem k tomu, že aktuálně denně trénuje kvůli StarDance, do toho navíc natáčí Ulici a účinkuje v dalších divadelních představeních.

„Taneční tréninky mi dávají zabrat a nějaké to kilo šlo dolů, ale to je to nejmenší,“ uvedla v rozhovoru pro blesk.cz. Na sociálních sítích poměrně často zveřejňuje záběry z tréninků, na kterých je vidět, že si se svým tanečníkem Lukášem Bartůňkem skvěle rozumí, že se i hodně nasmějí, ale samozřejmě také usilovně dřou. Hojně se směje také s kolegy z Ulice, kde ztvárňuje nenáviděnou intrikánku Soňu, nyní čerstvě zvolenou za novou ředitelku školy.

Těší ji, že si zahraje babu, která je od rány

Asi jsem zhubla, říkají mi to maskérky na Ulici, že to vidí, ale hlavně se všechno zpevňuje. Připadám si jako fitnesska, samozřejmě do ní mám daleko, ale je to zvláštní pocit.

Jejího značného úbytku váhy už si začíná všímat širší okolí a byl také předmětem diskuze během rozhovoru pro eXtra.cz, kde rovněž prozradila další podrobnosti o své roli v Dětech ráje 2.

Je to prostořeká vesnická baba. To se mi hrozně líbilo, že to není žádná romantická postava, ale zase úplný opak, takže budu mluvit sprostě a budu taková od rány, na to se moc těším.

S úsměvem dodala, že ji baví objevovat v sobě různé stránky, o kterých dříve ani nevěděla, že tam jsou, protože je až dosud neměla příležitost využít. Herectví ji lákalo odmalička, pořád chodila na nějaké konkurzy a, jak prohlásila, s chutí se vrhala na pódia. Je šťastná, že se profesi může věnovat a že ji ani po letech nepřestala bavit.

Chybí jí procesí Mikulášů a čertů

V souvislosti s muzikálem Děti ráje 2 se tak trochu nabízejí otázky na Luciino vlastní dětství, na vzpomínky s ním související a na hezké zážitky z tehdejší doby. V rozhovoru k tomu dále řekla, že dětství si člověk snadno připomene, když má vlastní potomky. Ráda vzpomíná například na to, jak na Mikuláše kdysi chodila po ulicích úplná procesí přestrojených čertů, andělů a Mikulášů, zatímco v dnešní době na ně narazíte jen tu a tam. Tohle by prý ráda vrátila a zmínila, že i Vánoce a těšení na Ježíška si samozřejmě užívá s dětmi více, právě tak, jako když byla sama malá.

Zdroje článku: