Ulice: „Vymahač“ Viktor si moc fanoušků nezískal. Teď navíc začne balit Žofku

Ulice: „Vymahač“ Viktor si moc fanoušků nezískal. Teď navíc začne balit Žofku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adam Vohánka má v Ulici poněkud nevděčnou roli. Od začátku působení v seriálu vzbuzuje u diváků antipatie tím, že jeho postava napadla Ivu a Báru. Pak se zdálo, že své zranění jen předstírá, aby mohl z Klímových vytáhnout peníze. Ty z Ivy mámí dál a pozornost zaměří i na Žofii.

Ivuška se žene do neštěstí a hádky s Vítkem

Viktora Bidrmana v podání Adama Vohánky bychom si v nejnovějších epizodách Ulice mohli splést s vymahačem. Drzý mladík, který se kdysi s kamarádíčky opil a obtěžoval Ivu (Hana Baroňová) a Báru (Eliška Bašusová), si teď chodí za Ivuškou pro pravidelnou finanční podporu. Už to skoro vypadalo, že paní Klímová dostane rozum a přestane ho sponzorovat, ale naneštěstí v ní opět úspěšně vyvolal výčitky svědomí a mateřskou starostlivost, a tak za něj zaplatila dokonce další rehabilitace u své kamarádky.

Naivně přitom věří, že Viktor jí peníze vrátí, až si konečně vydělá na brigádě. Nenechala si od něj ale podepsat žádné potvrzení toho, že by mu kdy něco půjčovala. Asi jí stačí víra, že je to navzdory všemu slušný a poctivý člověk. Hodně štěstí, Ivo, s těmi růžovými brýlemi… Mimochodem, pokud si myslíš, že neděláš nic špatného, proč před manželem Vítkem (Filip Čapka) tajíš, že Bidrmanovi nadále finančně přispíváš?

Viktorovi konečně dojde, že překračuje hranici

V pořadu Backstage Ulice podrobil moderátor a influencer Petr Havránek výslechu právě Viktorova představitele. Adam Vohánka za negativní roli v nekonečném seriálu sklízí od diváků samou kritiku.

Já tam tu postavu vůbec nechápu. Všechno, co dělá, je tak absurdní, reálně by s ním každý vyběhl. Celá ta linka je nesmysl. Už schází, aby si ho Klímovi osvojili.

„A to na konci léta slibovali, že nová Ulice bude optimističtější a veselejší. Je půlka října a já jsem si ještě nevšimla.“

Představa, že mě někdo obtěžuje takovým způsobem, jakým to udělali ti kluci, ještě mi jeden z nich vleze na kapotu, aby se jeho kumpán dostal do auta, a já ho teda ze strachu omylem autem žduchnu… Pak mu vyplatím tolik peněz, i když bych už od soudu odešla totálně naštvaná. Pro mě by to byla sebeobrana a on by se mně ukázal u dveří? No ať jsem ženská, asi bych mu dala do držky. Vyhodila bych ho takovým stylem, že by se už nikdy neukázal. Klímová je blběna, ale toto je moc.

Z rozhovoru v podstatě vyplývá, že to v nejnovějších dílech asi nebude lepší, i když se herec snaží zakončit téma vcelku pozitivně. Viktor ale bude mít zálusk na atraktivní Žofku Duškovou (Kateřina Ujfaluši), která je šťastně zadaná. Michal (Karel Klement) se proti Bidrmanovu flirtování pochopitelně ohradí a dojde ke konfliktu.

S Ivou najde i nějakou lepší cestu k tomu vztahu a není to úplně čistě jako, že by ji fakt využíval. Už si uvědomuje, že je to moc, že jde přes nějakou hranici. Začne si uvědomovat, že je to skvělá ženská. Ona je jediná, která mu pomáhá. Nahradila právě i jeho mámu, která mu reálně nepomáhá.

Doufejme, že je to pravda, a ne jen bezduché utěšování, protože jedině v takovém případě by snad diváci mohli být ochotní vzít Viktora na milost. Velké šance tomu ale nedáváme.

Zdroje článku: