Proč ta radikální změna? Herec Jaroslav Blažek z Ulice si oholil hlavu

Proč ta radikální změna? Herec Jaroslav Blažek z Ulice si oholil hlavu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jako Bruno Taubr strávil Jaroslav Blažek v Ulici krásných sedm let, ale je čas na změnu, nejen pracovní, ale i tělesnou. Do seriálu by se měl po nějaké době zase vrátit, avšak než se tak stane, hodlá okouzlovat děvčata novým účesem. Jeho poslední vážný vztah už je ostatně minulostí.

Konec jedné éry pojal Jaroslav Blažek netradičně

Skončila devatenáctá sezóna Ulice a spolu s ní působení několika herců. Někteří odešli natrvalo, jiní dočasně, aby si dopřáli potřebný odpočinek, případně za tím účelem natáčení výrazně omezili. To je případ Jaroslavy Obermaierové, která je ráda, že si může dát pauzu, ale jako Vilma Burdová se za rodinou Nyklových bude občas vracet. Odešla také Adéla Gondíková, jejíž postava nemocné Hany Šmýdové nezemřela, jak jsme si zpočátku mysleli. Přesunula se do domova s pečovatelskou službou, a tak nelze vyloučit, že by se někdy v budoucnu ještě objevila.

Zatím pouze dočasný je rovněž odchod Elišky Bašusové, jež je domluvená na návratu do seriálu za rok. Během té doby si hodlá užít přestávku, kterou po pěti letech účinkování v roli Báry Klímové nutně potřebovala. Dívka v ději odletěla na rok pracovně do Dánska, aby tam dělala au-pair. V jejím případě to není novinka, Bára už takhle v minulosti zmizela ze scény vícekrát, např. kvůli hereččinu odchodu na mateřskou, a posléze se opět vrátila.

Spolu s ní se do Kodaně přesunul i její přítel Bruno Taubr, jenž byl součástí seriálu od roku 2017. Z toho logicky vyplývá, že v jubilejní dvacáté sezóně nebudeme vídat ani herce Jaroslava Blažka, jenž se rozhodl konec jedné éry oslavit zvláštním způsobem. „Já jsem se rozhodl ostříhat, protože jsem ukončil nějakou životní etapu, tak jsem si oholil hlavu,“ vysvětlil v rozhovoru pro pořad TV Nova a jako důkaz přiložil na sociální sítě fotografii.

Zakrývat plešku ofinou nemá smysl, míní diváci

Radikální změna účesu ovšem souvisí nejen s dočasně ukončenou spoluprací s Ulicí, ale také s letními vedry a možná i s tím, že se herec nedávno rozešel s přítelkyní. S tou se přitom někdy na podzim loňského roku přestěhoval do společného bytu po půlroce vztahu.

„Když ji miluješ, není co řešit,“ okomentoval tehdy pochybnosti rýpalů, s přítelkyní se navíc poznal už na konzervatoři, dlouho předtím, než s ní začal chodit. Rozchod přiznal v polovině května v rozhovoru pro Backstage Ulice, kde rovněž dodal, že novou lásku aktivně nevyhledává. Je spíš typ, který se nechává sbalit, ovšem aby se nechal, potřebuje cítit nějakou tu jiskřičku a šmrnc.

Po prázdninách budete moci Jaroslava Blažka vídat v rapovém muzikálu Divadla pod Palmovkou. Kdy přesně se zase objeví v Ulici, není známo.

„Skončilo 7 let mého působení v Ulici. Už dříve jsem měl nějaké změny účesů, ale když jsem teď měl tu možnost, že se jako Bruno do Ulice na chvíli nevrátím, tak jsem udělal tohle,“ doplnil a diváci už samozřejmě jeho krok posuzují.

„Ty ulízané vlasy dozadu, co míval kdysi, a i ta nemožná ofina, co měl teď, oboje vypadalo blbě. Takto je to ok.“

Je to borec, moc sympatický člověk. Jen ho to teď dělá dost staršího, vlasy jsou lepší.

„Lepší než maskovat plešku.“

Už měl velké kouty a řídkou ofinku. Tohle mu o moc víc sluší.

Zdroje článku: