Iva z Ulice: Snad změna účesu přinese i změnu dějové linky a z ufňukané, nesnesitelné Ivy se stane normální ženská

Iva z Ulice: Snad změna účesu přinese i změnu dějové linky a z ufňukané, nesnesitelné Ivy se stane normální ženská
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hana Baroňová, představitelka Ivy Klímové z Ulice, už dlouho toužila po šmrncovní ofině. Dodává ale, že v seriálu bude vlasy nadále nosit stáhnuté dozadu, jak mívá její postava ve zvyku, a tak si diváci téhle změny k lepšímu možná ani nevšimnou.

Představitel Bruna shodil ofinku

Na konci devatenácté sezóny opustilo Ulici několik herců, včetně Jaroslava Blažka, který se ovšem po přestávce v natáčení plánuje do role Bruna Taubra vrátit. Této příležitosti využil k zásadní změně image a nechal si oholit hlavu. Daný krok chápe symbolicky jako konec jedné éry. Dočasně totiž přerušil spolupráci s Ulicí a také se rozešel s přítelkyní, navíc nový účes ocení v letních vedrech.

Mnozí diváci jeho rozhodnutí schvalují. Bruno už dříve schytával kritiku za nemožnou ofinu a ulíznuté vlasy. Teď, když už se prý očividně nesnaží marně zakrývat plešku a zvětšující se kouty, je to podle nich mnohem lepší. Možná působí o něco starší, ale také jako větší frajer.

Hana Baroňová si teď ofinu naopak pořídila

Zatímco Jaroslav Blažek tedy od řídké ofinky upustil, někdo jiný se naopak rozhodl ji na svém čele přivítat. Ostříhat se nyní nechala také představitelka Ivy Klímové, Hana Baroňová. Tato postava v Ulici nesklízí zrovna hromady obdivu vzhledem k tomu, do jaké dějové linky ji scenáristé uvrtali.

Iva má za sebou náročné období, jaké by v reálu ustál málokdo. Nečekaně přišla do jiného stavu, ale její těhotenství bylo zamlklé. Tím začala dlouhá a pro diváky nesnesitelná éra jejího kňourání, sténání a vzdychání, která pokračovala ještě horší zápletkou – autonehodou, při níž srazila opilého Viktora, jenž se jí sápal na kapotu a spolu se svými kumpány se pokoušel Ivu i její dceru Báru napadnout.

Jak tahle směšná dějová linka skončila, už jistě všichni víme. Bohužel k naší velké nespokojenosti, jelikož vysmátý Viktor vytáhl z Ivy odškodné a koupil si za něj luxusní bourák, zatímco Klímovi pláčou, že se letos o prázdninách nebudou moct podívat k moři.

Jestli Ivě přinese nový účes více fanoušků, je zatím ve hvězdách. Hana Baroňová už za něj ale sbírá komplimenty. „V maskérně mi holky zkoušely dávat paruku s rovnou ofinou. Zalíbilo se mi, jak mi ta ofina zakryla čelo. Risk byl jen to, jak se o to budu starat. Protože je to nové, tak vlastně ještě nevím, jak to bude náročné,“ vylíčila herečka pro pořad TV Nova.

Asi tři čtvrtě roku jsem o tom mluvila a teď jsme se s hlavní maskérkou a vedením Ulice domluvili, že to můžu zkusit. Myslím si, že to v roli nebude vidět. Jak mám kudrnaté vlasy, tak ta ofina je sice střižená, ale když se ty vlasy narovnají, tak to dám do drdolu, jak to v Ulici nosím.

Právě onen drdol je přitom něco, co se divákům moc nezamlouvá.

„Tak to jsem ráda, že změnila účes. Tak krásná ženská a ty vlasy stále ulízané a stáhnuté dozadu.“

„Snad se změnou účesu bude změna i dějové linky a z ufňukané, věčně utrápené, nesnesitelné Ivy se stane normální ženská, která se nerozloží při každém sebemenším problému.“

Zdroje článku: