Ulice: Viktor bude Ivu dusit i ve 20. sezóně. Vpálí jí do tváře, že mu zničila život

Ulice: Viktor bude Ivu dusit i ve 20. sezóně. Vpálí jí do tváře, že mu zničila život
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ukázka z připravovaných epizod dvacáté sezóny dává odpověď na to, zda se Viktor ještě vrátí Ivě do života. Bohužel ano a nebude to vůbec pěkné. Vlastně udělá přesně to, co jsme od něj čekali už v předchozí sezóně. Dosud jednal v rukavičkách, ale to se teď změní.

Nové osudy oblíbených postav

Jubilejní dvacátá sezóna Ulice tu bude cobydup, nejnovější epizody zavítají na televizní obrazovky už ve druhé polovině srpna. Mezitím nám tvůrci zpestřují čekání nejrůznějšími ukázkami a náznaky toho, co se v podzimních dílech bude dít.

Diváci už tedy tuší, na co se mohou těšit, mj. na návrat některých členů rodiny Jordánových nebo na příchod hvězdné posily, Ivany Andrlové. Postupně se také odhalují střípky z nových osudů našich současných hrdinů, takže např. víme, že Blanka (Linda Rybová) bude mít nějaké neshody s kolegyní na stomatologické komoře, že Mário (Jiří Kniha) se ocitne ve finanční tísni nebo že Vojta (Felix Šrámek) s Miloškem (Lukáš Masár ml.) budou mít u ředitelky Landové (Kateřina Holánová) průšvih kvůli posměšné básničce načmárané na tabuli.

Viktor se nechutně pustí do Ivy

Nyní se objevila další zajímavá ukázka z připravovaných epizod, která se tentokrát týká rodiny Klímových. Ačkoli zřejmě jen málokoho překvapí, ještě méně diváků pak příjemně. To, o čem jsme dosud jen spekulovali, se totiž stává jistotou. Viktor Bidrman (Adam Vohánka) si nedá pokoj a Iva (Hana Baroňová) s ním zažije ještě pořádné peklo.

V ukázce dostupné na TV Nova rozčilený Viktor o berlích vtrhne do módního salonu Gábiny Hermanové (Aneta Krejčíková), aby si masérku Klímovou pěkně podal. Devatenáctá sezóna pro Klímovy skončila tím, že Iva s Vítkem zaplatili zraněnému mladíkovi odškodné, které bez okolků vložil do luxusního bouráku. Nohu v ortéze evidentně nijak zvlášť zraněnou neměl. A jak teď Iva v nových epizodách podotkne, už byl prý v pořádku a o víkendu si dokonce zahrál fotbal.

Iva a Vítek si s Viktorem ještě užijí.
Iva a Vítek si s Viktorem ještě užijí. | Zdroj: TV Nova

Těžko říct, co přesně se Viktorovi přihodilo, že musel znovu popadnout berle. Skutečně se jeho zranění zhoršilo, anebo jen doufá, že z Klímových vytříská další peníze? Tak nebo tak začne Ivu drze obviňovat, že mu zničila život. Všechno bylo v pohodě, dokud ji nepotkal. Jak vůbec může v noci spát? Asi dobře, když vyvázla s podmínkou a má vystaráno, že? Rozkřičí se na celý salon, že mu odpískala konec kariéry, a dokonce ji pošle do… ne zrovna hezkých míst, ale Jitka Farská (Ilona Svobodová) se Ivy důrazně zastane.

K té autonehodě, která mu tolik uškodila, by nedošlo, kdyby on a jeho dva opilí kamarádíčci neobtěžovali Ivu a její dceru Báru (Eliška Bašusová). Sama Iva se té poznámky vděčně chytí, ale než Viktor stačí něco namítnout, do salonu vejde zákaznice a tím krátká ukázka skončí.

Nedozvíme se tedy, jak jejich hádka dopadne. Na základě předchozích zkušeností můžeme jen tušit, že příliš naivní a dobrosrdečná paní Klímová si nejspíš začne dělat výčitky. Nebo se tentokrát bude před neomaleným Viktorem bránit? Obrátí se s prosbou o pomoc na právničku Elen? To se teprve uvidí.

Zdroje článku: