Usměvavá a něžná: Švadlena z Ulice sbírá zasloužené komplimenty. Kéž by dostala i více prostoru

Usměvavá a něžná: Švadlena z Ulice sbírá zasloužené komplimenty. Kéž by dostala i více prostoru
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Veronika Maléřová se v současných epizodách Ulice neprojevuje příliš výrazně, přesto patří k největším oblíbencům, jelikož je přátelská, sympatická a vždy ochotná s čímkoli pomoct. Diváci to oceňují a rádi by ji na obrazovkách vídali častěji, ideálně i s jejími dětmi.

Veronika teď v seriálu zastává funkci vrby

O vítězství v tradiční anketě TV Nova o největší sympaťačku Ulice se letos zdatně pere také Veronika Maléřová. V napínavém finále pro ni byla soupeřkou v podstatě pouze loňská vítězka Bára Klímová, jejíž představitelka Eliška Bašusová se rozhodla po pěti letech dočasně opustit seriál, aby si dopřála potřebnou přestávku. Ačkoli podle komentářů k anketě by v jasném vedení měly být Magda s Blankou, počet hlasů nelže.

Veronika pomohla Jirkovi naplánovat svatbu.
Veronika pomohla Jirkovi naplánovat svatbu. | Zdroj: TV Nova

„Toto je prototyp hezké ženy. Milá, krásná, usměvavá, vyzařuje něhu,“ napsala divačka na adresu Veroniky. Herečka Hanka Holišová, která ji ztvárňuje, sklízí v podstatě jen samé lichotky, ačkoli v Ulici se neobjevuje už tak často a výrazně jako v začátcích, kdy se přistěhovala do našeho známého náměstíčka a domu pana Peška s celou rodinou z Moravy. Stalo se tak roku 2014.

Vyučená švadlena a máma dvou dětí, starší Roziny a mladšího Filipa, našla posléze práci v pekařství Nyklových. Teprve díky Gábině a jejímu módnímu salonu se vrátila k původní profesi. Právě salon je prakticky jediným místem, kde teď Veroniku občas vídáme jako věrnou vrbu svých dvou nejlepších kamarádek. Často se zdá, že v seriálu slouží vlastně jen k tomu, aby vstřebala stížnosti a bolístky Gábiny či Blanky, které se jí dychtivě svěřují s každou prkotinou.

Krásná a milá – mnozí diváci na Veroniku pějí ódy

Příchod do Prahy pořádně zamával s Veroničiným milostným životem. Zamiloval se do ní farář Ryba v podání Aleše Hámy, jenž málem dostal solidně naloženo od jejího žárlivého manžela Martina. Ten přitom následně našel zalíbení ve vnadné barmance Šárce, kvůli níž nakonec Veroniku opustil. Pochopitelný stres zaplatila paní Maléřová kolapsem, vážnými zdravotními problémy a vlastně i bojem o život.

Dnes je rozvedená a naštěstí zase spokojená ve vztahu s novým partnerem, zubařem Patrikem, jenž se na obrazovkách naposled krátce objevil při příležitosti velkolepé svatby Gábiny a Jirky v poslední epizodě devatenácté sezóny. Jeho představitel Jiří Hána nicméně prozradil, že návrat Patrika ve dvacáté sezóně se bohužel nechystá. Zda ho někdy v budoucnu ještě uvidíme, není jisté. S Veronikou se ale jistě budeme potkávat i nadále, k radosti mnohých diváků.

Mám ji moc ráda, je to super herečka, krásná žena a skvělá zpěvačka s krásným hlasem.

„Pořád kočka. Jak zářila v pořadu Tvoje tvář má známý hlas, wow.“

„Hana má krásné dlouhé vlasy, taky bych chtěla, aby mi tak narostly, ale i v krátkých byla hezká.“

Verča je skvělá postava, co se týče celé Ulice, jen mě zaráží, že z té rodiny je tam ukázaná pouze ona. Chtělo by to aspoň vrátit zpátky Rozinu s Filipem, poněvadž ti v tom seriálu byli taky skvělí.

Zdroje článku: