Vyhazov, kriminál i smrt: Smyšlené scénáře diváků ohledně Vandina osudu budí hrůzu

Vyhazov, kriminál i smrt: Smyšlené scénáře diváků ohledně Vandina osudu budí hrůzu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanda si pod sebou už dlouho a usilovně podřezává větev a někteří diváci se nemůžou dočkat, až konečně spadne a pořádně si natluče. Alespoň se v Ulici děje něco zajímavého, alespoň je na komoře pěkně veselo. Jak by to mohlo pokračovat, o tom mají poměrně jasné a leckdy i morbidní představy.

Vandina cesta z ráje do pekel

O Vandině dějové lince v Ulici se dá říct leccos, ale rozhodně ne to, že by byla nudná. Nepoučitelná zmatkařka a zoufalá gamblerka Vanda Voláková (Kristýna Hrušínská) platí překvapivě za jednu z nejoblíbenějších postav. Není to ještě tak dávno, co společně s Luďkem (Vasil Fridrich) tvořila dokonalý pár plný něžných přezdívek a radostných plánů do budoucna.

Ludí a Vanďousek, tak si navzájem říkali, a diváci jim přáli tohle vtipné období s vyhlídkou na miminko a štěstí, o které musela Vanda tvrdě zabojovat. Už jednou se horko těžko vymanila ze závislosti na hazardu, pracovala v zahraničí ve snaze splatit obrovské dluhy a dlouho snášela Luďkovu nenávist, než ho konečně přesvědčila, aby jí dal ještě jednu šanci.

Ano, tu získala, ale časem se začala dusit v Luďkově zlaté kleci. Neustále kontroloval její účty a držel ji zkrátka tak dlouho, až to nevydržela a znovu se utrhla ze řetězu. Teď mu lže, na online kasinu prohrává čím dál více peněz, vlastně už nemá ani na vklad do další hry, dluhy nekompromisní lichvářce splácí tak, že falšuje faktury a peníze jiných posílá tajně na účet jí.

To už není gamblerka, ale přímo zlodějka

Až se Vandina zpronevěra provalí, začne být teprve na Komoře zubních lékařů opravdu veselo. A diváci? Ti už se onoho slavného momentu nemohou dočkat, někteří vůči Vandě škodolibí, jiní zkrátka vzrušení a dychtiví po pořádném skandálu. Na sociálních sítích se s chutí dohadují o tom, jak se bude zápletka vyvíjet dál. Vymyšlené scénáře jsou mnohdy až děsivé.

Tohle už Ludí nepřikryje. Není to soukromá firma, ale státní, a ty dvě si na nich pěkně smlsnou. Poveze se nejen on, ale i Blanka. Příští sezónu bude Vanda mrtvá, Luděk ji zabije, Luděk ve vězení a Blanka bude v obci, kde mají ten penzion, obvodní zubařka.

„Na tohle nemůžu koukat. Vím, že je to jen seriál, ale já jsem z toho tak rozhozená, vyděšená z těch jejích nápadů. Horší jak kdejaký horor…“

Tak na to jsem opravdu zvědavá, jak tohle dopadne. Tohle je na kriminál a Ludí se poveze s ní. Alespoň tak by to bylo v reálu, Ulice má jiná pravidla a zákony.

Právě proto je v seriálu možné skutečně cokoli a fantazie diváků se nemusí nechat krotit žádnými hranicemi. Někteří přesto žasnou nad Vandiným uvažováním a očekáváním. Copak vážně věří tomu, že její podvod nebude odhalen? Že se nikdo nepřihlásí o peníze, které mu právem náleží?

„To si jako myslí, že se na to nepřijde? Ještě na sebe takhle upozorňuje.“

Ludí vztekem vyskočí z okna a hned po něm poletí Vanďousek. Tohle už je katastrofa.

„No tak tohle už smrdí kriminálem, podvod, zpronevěra. Tohle asi Ludí jen tak neobhájí a bude ho to stát místo, patrně.“

Zřejmě se shodneme na tom, že dvacátá sezóna Ulice nebude skoupá na dramata.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři