Ve 20. sezóně se nepoučitelná Vanda utopí v dluzích. S finančními problémy se svěří Tonymu

Ve 20. sezóně se nepoučitelná Vanda utopí v dluzích. S finančními problémy se svěří Tonymu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanda v tom pořádně lítá. V závěru devatenácté sezóny jí z dluhů pomohla Hana, ale neměla to dělat. Možná že kdyby si Vanda konečně natloukla, vzpamatovala by se a šla na léčení. Ale ono na ni ještě dojde. Ukázka z nejnovějších epizod prozrazuje, že ji další narůstající dluhy dohánějí k šílenství.

U Mária a Áji se možná schyluje k rozchodu

Aby nám ukrátili čekání na nové epizody, obšťastňují nás tvůrci Ulice zajímavými novinkami z dvacáté sezóny. Na první díly se můžeme těšit už ve druhé polovině srpna, do té doby nám nezbývá než se radovat z krátkých, často napínavých ukázek.

Z jedné jsme se např. dozvěděli, že Mário (Jiří Kniha) upadne do finančních problémů. Víme také, že se něco příšerného stane mezi ním a jeho snoubenkou Ájou (Barbora Mudrová). Když se potkají v bistru, nepříčetná Ája se na něj vrhne a bude mu chtít vyškrábat oči. Je snad Máriova finanční situace natolik vážná, že to zapříčiní konec jejich lásky?

Scenáristé to Vandě zase zkazili – a tím i nám

Mário ale nebude jediný, kdo bude ve dvacáté sezóně trpět akutním nedostatkem peněz. Ke dnu klesá také Vanda (Kristýna Hrušínská), což asi žádného diváka nepřekvapí. Při sledování této dějové linky nás přepadá pocit déjà vu. Vanda už se jednou ponořila do hazardních her a čím dál víc se propadala do neúnosných dluhů, až se nakonec svěřila do péče nebezpečného lichváře, před nímž musela uprchnout do zahraničí.

Pochopitelně to obnášelo bezostyšné lhaní Luďkovi (Vasil Fridrich). Podvedený Volák se na manželku naštval, byl odhodlaný se s ní rozvést a už nikdy jí tuhle zradu neodpustit. Ale odpustil a věřili jsme, že Vanda konečně začne sekat latinu. Dalo jí takovou práci znovu si získat Luďkovu důvěru! Bohužel se nepoučila. Scenáristé se rozhodli jí místo pozitivní linky se spokojeným manželstvím a miminkem dopřát ještě jedno kolo téhle noční můry. Netřeba zdůrazňovat, že Vandiny fanoušky tím akorát naštvali.

Ulici sleduju ráda, ale dost mě štve, že scenáristi nechali Vandu do toho zase spadnout. Kdyby raději čekali miminko, sotva se něco zlepší, hned je to zas jinak.

„Celkem jsem Vandě fandila, závislost je hrozná věc. Docela bych si přála, aby jí scenáristi naposledy pomohli, v jádru není zlá. Kristýnka Hrušínská je skvělá, perfektně roli ztvárňuje.“

Proč s tím hraním opět začala? Co jí dalo práce si Luďka zase získat a to chce zase zkazit? Proč radši scenáristi nenapíší, že je těhotná? Tím by měla jiné starosti.

Vanda je na dně, jak dlouho vydrží lhát Ludímu?
Vanda je na dně, jak dlouho vydrží lhát Ludímu? | Zdroj: TV Nova

Vanda už dluží, kam se podívá

V nejnovější ukázce z chystaných epizod, dostupné na webu TV Nova, můžeme vidět, že se Vanda v Coolně potkává s neznámým mužem a bere si od něj poměrně velký obnos. Má to být platba za lekce angličtiny? Nebo další nepromyšlená půjčka? Zdvořilý úsměv jí z tváře zmizí, když vytáhne notes a uvědomí si, že po všech půjčkách, dluzích a splátkách jí schází ještě dvanáct tisíc – týdně. Kupodivu se s tím svěří zrovna Tonymu (Ondřej Volejník), ačkoli tihle dva si snad nikdy dřív nepovídali. Ale na vrcholu zoufalství člověk dělá i to, co by ho normálně nenapadlo.

„Myslím, že by se měla jít léčit,“ píše divačka. „Tohle nedopadne dobře, Ludí jí asi zabalí kufry.“

Zdroje článku: