Kráska mezi muži: Terezu v Ulici znovu zklame David, překvapí Vojtův návrat a možná zaujme Prokop

Kráska mezi muži: Terezu v Ulici znovu zklame David, překvapí Vojtův návrat a možná zaujme Prokop
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vojta Kalich se v Coolně ukáže v pravou chvíli, zrovna uprostřed něčeho, co by se dalo považovat za flirtování s Prokopem. Tereza bude odvázaná, protože se po nepříjemném rozhovoru s Davidem posílí koktejly. Obdržela totiž od manžela zprávu v němčině, kterou chtěl evidentně poslat někomu jinému.

Herec si návrat užil víc než diváci

Tereza Jordánová (Patricie Pagáčová) a Vojta Kalich (Petr Buchta) spolu chodili poměrně dlouho a překonali hodně zkoušek, než je ale definitivně rozdělily odlišné životní priority. Ona toužila studovat, zatímco jemu přestala vysoká škola dávat smysl. Přerušil proto studium a vyrazil do světa, který posléze slušně procestoval. Začal pomáhat potřebným a v seriálu se naposledy ukázal začátkem roku 2015. Nyní se tedy vrací po devíti letech jako jedna z mnoha postav, které jubilejní dvacátá sezóna přináší z minulosti, ačkoli mnozí diváci si dovedou představit lepší adepty na návrat, než je právě nepříliš oblíbený Vojta.

Já už jsem téměř zapomněla, tak asi to nebylo moc záživné, a nevím proč a omlouvám se, ale tento herec mi není sympatický. Kéž by se vrátili jiní herci, Jarda s manželkou, Adriana a hlavně aby občas byl vidět pan Pešek s Amálkou, mamka od Blanky, mamka od Vandy, Simona s manželem, to by bylo mnohem lepší. A třeba se objeví i Terky bratr. V Ulici je možné vše.

Samotný herec Petr Buchta ale prožíval návrat do starých známých míst a shledání s kolegy s radostí a nostalgií, jak prozradil v rozhovoru.

Přivítání bylo moc milé, potkal jsem i spoustu známých lidí ze štábu, panuje tady stejně pohodová atmosféra jako kdysi. Ulici mám rád a rád vzpomínám na období, kdy jsem tady mohl točit. Jsem Ulici za mnohé vděčný.

Tereza a tři mušketýři

Jestli je Vojtův návrat jednorázovou záležitostí a pouze drobným dárkem pro osvěžení, jako třeba v případě Lenky Zahradnické, která coby Hedvika z legrace vrazila do Coolny, aby překvapila kolegy, zatím není jisté. Můžeme samozřejmě spekulovat, že se zdrží déle a znovu zažehne starou lásku v srdci Terezy, která momentálně silně pochybuje o věrnosti a upřímnosti svého manžela Davida (Matouš Ruml).

Ten jí totiž během chatování omylem pošle zprávu v němčině, která rozhodně nebyla určená jí, navíc podezřele rychle zkusí zrušit její odesílání, ale marná snaha – Tereza si ji přečte, a tak šokovaně zjistí dvě věci. Že David už s odletem do Singapuru napevno počítá, aniž by se s ní ještě poradil, a že „jejich odlet bude nejlepší pro všechny“. Je evidentní, že zpráva byla ve skutečnosti určena jeho kolegyni Lině, ale co přesně znamená?

Dopustil se David opravdu nevěry, anebo je všechno jinak a dá se to snadno vysvětlit, jak tvrdí? On se sice při nejbližší příležitosti za Terezou vypraví, aby ji ujistil, že má srdce a oči jenom pro ni, dá se mu ale ještě věřit? Jak setkání s Vojtou ovlivní ublíženou a nejistou paní Kučerovou? Nebo by snad mohl Terezinu přízeň získat kolega Prokop Junek (Ondřej Studénka), s nímž si v Coolně povídala těsně předtím, než se Vojta objevil? Dokonce to vypadalo, že s Prokopem trošičku flirtuje… Nejspíš z ní mluvil jenom alkohol, že?

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • tisková zpráva TV Nova,
  • čtenáři