Největší tajnůstkář týdne v Ulici by byl Tony. Jeho představitel zažil v Na lovu i horké chvilky

Největší tajnůstkář týdne v Ulici by byl Tony. Jeho představitel zažil v Na lovu i horké chvilky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Utajit před rodinou a známými, že se vám v soutěži Na lovu podařilo vyhrát skoro sto tisíc korun, to si žádá asi hodně pevné nervy. Tonymu se to podařilo, obalamutil dokonce i Kryštofa, proto získává titul největšího tajnůstkáře týdne. Jeho představitel ale prozradil, jaké dojmy má z natáčení.

Tony předstíral katastrofální výkon v Na lovu

Kdybychom mezi epizodami Ulice z uplynulého týdne hledali největšího tajnůstkáře, musel by to být docela určitě Tony. Dalo by se namítnout, že mnohem horší tajemství skrývá Vanda závislá na hazardu, ale zkusme se protentokrát držet toho pozitivního. Tonyho tajemství bylo ve výsledku příznivé pro celou jeho rodinu a přátele.

Před nějakou dobou si majitel oblíbeného baru Coolna zasoutěžil ve slavném vědomostním pořadu Na lovu, kde stanul proti Jakubovi Kvášovskému alias Kalkulátorovi. Patrně nejsympatičtějšího lovce překonal ve štvanici jen s jedním spoluhráčem, protože dva soutěžící z týmu vypadli. S kolegou se pak Tony rozdělil tak, že jeho výsledná výhra dosahovala skoro stovky tisíc korun.

Jeden by řekl, že se s chutí pochlubí hned po návratu ze studia, ale Tony místo toho přesvědčivě předstíral, že naprosto pohořel a nehorázně se ztrapnil. Kryštof mu to spolkl, dokonce se ani neodvažoval dotyčnou epizodu dokoukat, když byla přístupná na Voyo. Všiml si, že Tony nasekal několik chyb hned na začátku, a neměl kuráž sledovat, jaká pohroma přijde dál. Kdyby se ale díval, zjistil by, že jeho kamarád a adoptovaný bratr si vedl skvěle.

Tony ale zkrátka chtěl všechny překvapit, až bude díl dostupný, aby se mohli podívat společně. Při té příležitosti uspořádal v Coolně promítání a předtím si alespoň v klidu promyslel, jak s penězi naloží. Koupil prsten pro manželku Dominiku, část vložil také do rekonstrukce Coolny a zbytek věnoval na rodinnou dovolenou.

Hrát, že nehraje, bylo pro Ondřeje Volejníka náročné

Tonyho přístup možná nebyl úplně čestný, koneckonců využil šance, aby si udělal legraci ze zvědavé Věrky. Nakonec ale investoval do rodinného štěstí, což jistě diváci ocení stejně jako fakt, že si mohli v Ulici vychutnat něco nového.

Takové nahlédnutí do soutěže Na lovu, kterou mnozí sledují každý všední podvečer těsně před Ulicí, by se klidně mohlo opakovat častěji. Bylo by zábavné sledovat další hrdiny z nekonečného seriálu, jak se pokoušejí vyzrát nad nejchytřejšími mozky Česka. Kolik z nich by asi uspělo v boji proti takřka neomylnému Jiřímu Martínkovi neboli Doktoru Vševědovi? A jak se vlastně Ondřeji Volejníkovi, představiteli Tonyho, líbilo nevšední natáčení v Na lovu?

„Trošku jsem se bál toho, když herec hraje, že nehraje. Že je prostě v nějaké reálné situaci. Občas to vypadá blbě, že je hrozně vidět, že to je herec, a já jsem strašně chtěl, aby to nebylo poznat nebo aby se to alespoň blížilo… Ondra Sokol tomu tou svojí okouzlující spontaneitou nesmírně napomohl,“ popsal zkušenost pro pořad Backstage Ulice. Doopravdy by si ale zasoutěžit zřejmě nechtěl. „Mám hrůzu z toho, že se ztrapním před hodně lidmi, že nebudu vědět nějakou základní věc, kterou vědí všichni.“

Zdroje článku: