Největší sympaťačku Ulice už známe, teď je na řadě sympaťák. Vyhraje váš favorit?

Největší sympaťačku Ulice už známe, teď je na řadě sympaťák. Vyhraje váš favorit?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Letní prázdniny pokračují a s nimi tradiční ankety TV Nova o nejsympatičtější postavy seriálu Ulice. Největší sympaťačka devatenácté sezóny už si své prvenství vydobyla, teď je otázkou, který muž stane po jejím boku. V prvním nominačním kole má už nyní slušný náskok policista Jirka Herman.

Královnou 19. sezóny je Veronika Maléřová

Zdálo se to jasné, po vítězství v tradiční prázdninové anketě TV Nova o největší sympaťačku uplynulé sezóny Ulice sahala už podruhé za sebou Bára Klímová (Eliška Bašusová). Diváci ale nakonec rozhodli jinak a přisoudili výhru Veronice Maléřové (Hana Holišová), jíž v posledním kole poslali více než 10 000 hlasů.

Bára tak skončila na krásném druhém místě s počtem 6437 hlasů. Magda Procházková (Veronika Čermák Macková), o níž se zpočátku také mluvilo jako o jasné vítězce, se bude muset spokojit s bronzovou pozicí. Získala od diváků něco přes 1000 hlasů, a tak ji od druhé příčky dělí poměrně výrazný odstup.

Zbývá zvolit krále, šanci má Jirka Herman i Evžen

Ať už s výsledkem souhlasíme nebo ne, máme ohledně sympaťačky rozhodnuto a můžeme směle přejít k hlasování o tom, kdo by se měl stát největším sympaťákem devatenácté sezóny Ulice. První nominační kolo dává na výběr hned ze šestnácti mužů / chlapců, a tak si svého favorita jistě najdete.

Každou sobotu budete moci vybírat z několika mužů, kteří se v devatenácté sezóně vyskytovali nejčastěji, a až do pátku do 16:00 hlasovat pro toho, jenž je vám nejmilejší. V každé anketě lze hlasovat třikrát. První trojice mužů nebo mladíků, kteří získají nejvíce hlasů, pak postoupí do finále.

Hlasovat můžete pro Jirku nebo třeba pro Šimona.
Hlasovat můžete pro Jirku nebo třeba pro Šimona. | Zdroj: TV Nova

Už teď asi každý na základě průběžných výsledků vytuší, že o titul největšího sympaťáka zabojuje Jirka Herman (Jan Holík), který platí dlouhodobě za jednoho z největších oblíbenců v seriálu. Společně s Gábinou Pumrovou (Aneta Krejčíková), nyní už provdanou Hermanovou, pak tvoří zřejmě nejpopulárnější pár, diváky často označovaný za „jediný normální“ nebo „nejvíce pohodový“. Zatím totiž překonal každou překážku a nebyl zničen nevěrou ani podvody a lží, na rozdíl od mnoha jiných. Doufejme, že to tak i zůstane navzdory vlezlým rodičům, kteří jim otravují život.

Hlasování sice teprve začalo, ale Jirka už oproti ostatním účastníkům vede s velkým přehledem. K tomuto dni (22. července 2024) a chvíli má už přes 3000 hlasů. O druhou pozici se zatím perou Evžen Šmýd (Martin Finger) s „pouhými“ 540 hlasy a Eddie Rambousek (Jiří Panzner) s 415 hlasy, ovšem hlasů stále přibývá. Všechno se samozřejmě může ještě změnit, třebaže aktuální komentáře diváků hovoří celkem jasně.

„Nejraději mám pana Holíka alias Jirku Hermana. Pokud by nehrál Vítka Klímu, tak i pan Čapka… Ti dva mají mé sympatie.“

V Ulici jsou všichni muži super, každý je něčím výjimečný, Evžen, Jirka, Vítek, Lumír, Mário a také Prokop.

„Za mě Jirka Herman a Evžen.“

Nejlepší je Jiří Herman a Evžen, nejhorší je za mě Lumír a Klíma.

Pokud máte jiný názor, pusťte se do hlasování a pomozte svému favoritovi k vítězství.

Zdroje článku: