V tradiční anketě TV Nova o největší sympaťačku Ulice zatím vede Magda

V tradiční anketě TV Nova o největší sympaťačku Ulice zatím vede Magda
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Milá, spravedlivá a nápomocná Magda Procházková, kterou v Ulici ztvárňuje stejně příjemná Veronika Čermák Macková, je již nyní na prvním místě v anketě o největší sympaťačku Ulice, která na webu TV Nova probíhá každoročně během léta, ale jedná se teprve o nominační kolo. Dopadnout to může všelijak.

Bára by loňské prvenství stejně asi neobhájila

TV Nova pořádá každý rok přes letní prázdniny anketu, v níž si diváci mohou v několika kolech zvolit největší sympaťačku právě uplynulé sezóny Ulice. V té osmnácté si vítězství vydobyla Bára Klímová v podání Elišky Bašusové, jež v závěru devatenácté sezóny odešla ze seriálu po pěti letech účinkování.

Bára loni vyhrála, letos ale z Ulice odchází.
Bára loni vyhrála, letos ale z Ulice odchází. | Zdroj: TV Nova

Jak prozradila v rozhovoru, potřebuje už menší pauzu a trochu více volna, aby se mohla věnovat nějakým novým projektům. Bára tak s přítelem Brunem odletěla na rok do Kodaně, kde má pracovat jako au-pair. Pro diváky to není nic nového, jelikož takových „přestávek v zahraničí“ si postava dopřála více, jednou např. proto, aby herečka mohla odejít na mateřskou.

Těžko říct, zda by své loňské prvenství obhájila Bára i letos vzhledem k tomu, že v průběhu devatenácté sezóny si ona i celá její rodina poněkud znepřátelily diváky. Platí to tedy hlavně o Ivě Klímové. Obě byly účastnicemi podivně vyšetřované autonehody, při níž Iva srazila jednoho ze tří opilých mladíků, kteří ji a Báru obtěžovali. Bářina pochopitelná, ale otravná hysterie a Ivino ustavičné kňourání během několika následujících měsíců způsobily, že mnohým divákům se Klímovi zprotivili.

Zatím je ve vedení Magda, příznivce má i Žofka

V právě rozběhnuté anketě (zatím nominačním kole) už teď s velkým přehledem vede Magda Procházková, kterou hraje Veronika Čermák Macková. Za ní je aktuálně s velkým odstupem několika tisíc hlasů Žofka Dušková (Kateřina Ujfaluši).

V nejnovějších epizodách se postava slečny profesorky marně pokouší přivést k rozumu zaslepenou ředitelku Irenu, která naivně důvěřuje intrikující zástupkyni Soně. Naštěstí Otík zasel do Landové semínko pochybností, a tak se v závěru devatenácté sezóny Irena s Magdou v podstatě usmířily a paní ředitelka si snad začne dávat na podezřelou Soňu větší pozor. Jak ale zápletka dopadne, se dozvíme nejdříve po prázdninách. Diváci o tom spekulují už teď, stejně jako o dalších možných kandidátkách na největší sympaťačku Ulice.

Diváci hlasují pro Magdu, Žofku, dokonce i pro Soňu.
Diváci hlasují pro Magdu, Žofku, dokonce i pro Soňu. | Zdroj: TV Nova

„Každá je úplně jiná a jejich role jsou zavádějící. Osobně mám ráda Lucku Vondráčkovou pro její životní styl, skromnost, samostatnost a šikovnost. Perfektně se stará o své kluky a nehraje si na žádnou VIP primadonu.“

„Milena Pumrová. Asi se mé volbě hodně divíte, ale ‚Pumrovka‘ je sice hubatá, zbrklá, moc nerozmýšlí o tom, co řekne, ale v podstatě jí (sice hodně jednoduchou cestou) jde o blaho dcery i partnera. Je to obyčejná ženská, kterých mezi námi běhá hodně. Navíc svoji roli herečka hraje opravdu hodně dobře. Dá se jí věřit každé slůvko a pohyb. Má výbornou mimiku obličeje.“

„Vanďousek. Je to moc hodná holka, jen trochu pitomá, ale já ji mám ráda a doufám, že to gamblerství z ní Ludí dostane.“

„Všechny dámy jsou krásné a sympatické, ale pokud se mám rozhodnout pro jednu, tak Magda.“

Zdroje článku: