Už není Fialová: Sympatická herečka známá z Ulice se tajně vdala

Už není Fialová: Sympatická herečka známá z Ulice se tajně vdala
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Z Ulice ji známe jako Ditu, pracovnici z banky a Vítkovu dobrou kamarádku. Když se tam ukázala naposled, slibně to jiskřilo mezi ní a právníkem Robertem Duškem. Ve skutečném životě už je herečka Vendula Fialová mnohem dál. Vdala se a teď nosí jiné příjmení.

Dita má konečně našlápnuto ke štěstí

V Ulici se Vendula Fialová jako Dita Tálská objevila poprvé na začátku roku 2021, tehdy ještě coby Vítkova (Filip Čapka) kolegyně z banky. Už od té chvíle ale byla velkým trnem v oku Vítkově žárlivé manželce Ivě (Hana Baroňová). Dita byla totiž velmi elegantní, sympatická a zcela upřímně, po svém kolegovi nějakou dobu opravdu pokukovala. Naštěstí je pan Klíma věrný manžel, a tak se půvabná blondýnka musela spokojit pouze s jeho přátelstvím. Pomohla mu však v boji proti šéfovi Havelkovi (Jiří Böhm), který Vítka na pracovišti dlouhodobě šikanoval.

I když Klíma z této práce odešel a založil stavební firmu Eviva s Milošem Knoblochem (Jiří Štrébl), on a Dita si nadále občas pomáhají, zejména právě v souvislosti s pracovními záležitostmi okolo Evivy. Dita je rozvedená a stará se o dospívajícího syna Olivera, ale když jsme se s ní viděli naposledy, zrovna začínal její nový vztah s Robertem Duškem (Tomáš Petřík), advokátem, jemuž se původně líbila Iva Klímová. Ani ta však svému manželovi Vítkovi nezahnula, ačkoli k tomu nechybělo mnoho. Objevila se tak příležitost pro Ditu klofnout skvělého chlapa a konečně si užít trochu osobního štěstí.

Upřímné gratulace, ale i vcelku jedovatá slova

Ditina představitelka Vendula Fialová si v tomto směru také nemůže stěžovat, ba právě naopak. Za svého vyvoleného, jímž je manažer hvězd Lešek Wronka, se 25. července 2024 vdala během krásné, ale utajované svatby v exotickém ráji u moře. Informovala o tom na sociálních sítích a zpráva už stačila obletět i nejrůznější webové stránky, včetně TV Nova.

„Tak je ze mě Volkswagen aneb V. W. 25. 7. 2024 jsme měli den D a děkuju, že naše rodina i přátelé pochopili, že chceme svatbu jen pro sebe, a přáli nám vše krásné,“ napsala v příspěvku, pod nímž se okamžitě začaly množit reakce od potěšených gratulantů a fanoušků.

Gratuluji, Vendy. Hodně štěstí přeji oběma.

„Vendulko, moc gratuluji! Hodně štěstí, zdraví a lásky na společné cestě.“

Nutno dodat, že někteří diváci Ulice až tak přející nebyli a spíše si do nevěsty a ženicha s chutí rýpli.

36–63 jako docela síla, ten věk, ale když jim to nevadí.

„To jo, asi má peníze.“

„On je hudební producent a skladatel, tak tam nějaký ten peníz bude.“

Tak hvězda Ulice, panebože… V Ordinaci měla čtyři různé role, nějak se hvězda nemůže prosadit.

Ovšem i mezi fanoušky nekonečného seriálu se najdou milejší komentáře: „Jediná hezká a normální žena v Ulici, gratuluji novomanželovi.“ Ačkoli zrovna tohle je poněkud nespravedlivé vůči ostatním herečkám.

Hana Baroňová a Vendula Fialová
Hana Baroňová a Vendula Fialová | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto
Zdroje článku: