V poslední předprázdninové epizodě Ulice nás čeká svatba Gábiny a na ní účast Terezy Kučerové

V poslední předprázdninové epizodě Ulice nás čeká svatba Gábiny a na ní účast Terezy Kučerové
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Fanoušci Terezy Jordánové, provdané Kučerové, se mohou těšit na její návrat v poslední epizodě Ulice před obvyklou letní pauzou ve vysílání. Tereza se přijede podívat na svatbu své nejlepší kamarádky Gábiny. Přitom nechybělo moc, aby se žádná veselka nekonala.

Patricie Pagáčová zpátky v Ulici

Pátek 21. června 2024 přinese na televizní obrazovky poslední předprázdninovou epizodu Ulice (4730) a v ní romantickou svatbu Gábiny Pumrové (Aneta Krejčíková) a Jirky Hermana (Jan Holík). Při tak slavnostní příležitosti nebude nouze o dojemné chvíle a krásná překvapení, díky nimž ukápne i slza. Gábina a Jirka si koneckonců po tolika překážkách, které jim do cesty kladli rozhádaní rodiče a vrtochy panovačného soudce Hermana (Marek Vašut), zaslouží trochu toho štěstí a dokonalý den jen pro sebe.

Už teď je navíc jisté, že jedno velké překvapení nevěstu obzvlášť potěší. Do Ulice se totiž po dlouhé době vrátí její nejlepší kamarádka, kterou diváci v seriálu viděli vyrůstat a velmi si ji oblíbili. Tereza Kučerová, dříve Jordánová, v podání sympatické Patricie Pagáčové zkrátka na téhle veselce nesmí chybět. Když se sama před časem vdávala za Davida (Matouš Ruml), byla to ostatně právě Gábina, kdo jí ušil vysněné svatební šaty. Bude jenom fér, když se teď karta obrátí a Tereza se ukáže jako vítaný host. I díky ní si Gábina nakonec užije svatbu, o jaké sní každá žena.

Patricie Pagáčová a Aneta Krejčíková v roce 2013 na párty seriálu Ulice
Patricie Pagáčová a Aneta Krejčíková v roce 2013 na párty seriálu Ulice | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Ke svatbě málem ani nedošlo

Zatímco Tereze ušila šaty Gábina, pro ni teď ideální róbu připravila zručná švadlenka Veronika (Hana Holišová), její kamarádka a kolegyně v módním salonu. Ve skutečnosti byl ale pro Anetu Krejčíkovou výběr dokonalých šatů poměrně náročný a neobešel se bez pomoci kostymérek. Herečka si libuje v jednoduchosti, ale zároveň samozřejmě chtěla něco působivého, co bude navíc v něčem zvláštní, aby vynikla skutečnost, že Gábina je módní návrhářkou. O jejím vkusu, co se oblečení týče, přitom diváci mnohdy pochybují, jelikož Gábina se v seriálu ukazuje v poněkud neforemných kouscích.

Ještě nedávno se přitom zdálo, že žádné šaty nebudou zapotřebí a že nevěsta pod tíhou okolností celou akci zruší. Těšila se, že ji táta povede k oltáři, ale místo toho musela čelit jeho vážnému zranění a následné operaci. V posledních třech měsících nezažila jediný týden, vlastně snad ani den, kdy by měla klid a nemusela řešit nějaké jobovky. Zasekla se a zdálo se, že ji společnými silami nepřesvědčí ani Jirka, ani neústupná máma (Alena Štréblová).

„Už se měli dávno vzít, jen dva svědci, potom oběd a hotovo, no ale je to seriál, tak to musí protahovat,“ brblali právem někteří diváci, nespokojení zejména s vlezlými rodiči obou snoubenců.

„Svatbu s takovými komplikacemi bych tedy nechtěla. Kdekdo jim do toho kecá a strká čumák.“

„Kvůli trhlým rodičům se Gábina vykašle na Jirku, který ji má doopravdy rád. Ne jako ti ostatní okolo, kteří mají rádi jen sami sebe.“

Naštěstí to ale, jak už teď víme, dobře dopadne a ještě si užijeme díl s oblíbenou Terezou.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři,
  • presskit Nova