Ulice: Ljuba Krbová vzpomíná na svatbu Anči a Bedřicha. Mnozí doufají v jeho návrat

Ulice: Ljuba Krbová vzpomíná na svatbu Anči a Bedřicha. Mnozí doufají v jeho návrat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dvacátá sezóna je v plném proudu, ale zatím divákům přinesla několik zklamání. Předně není tak vtipná a pohodová, jak na začátku slibovala být. Čím dál častěji tak lidé vzpomínají na doby dávno minulé, kdy je seriál bavil víc. Jednou z oblíbených postav byl Bedřich Liška. Vzpomíná na něj i Anička.

Vztah Aničky a Bédi začal nepřátelsky

Ulice na konci letních prázdnin vstoupila do jubilejní dvacáté sezóny, což se jeví jako skvělá příležitost pro nějaké to nostalgické vzpomínání na úplné začátky seriálu. Také herečka Ljuba Krbová zavzpomínala na některé z dávných momentů, jež byly pro její postavu Aničky Liškové zásadní, třeba na dojemnou svatbu Anči a Bedřicha.

„To už je hodně dávno, tak osmnáct let, protože to je, myslím, na konci druhé sezóny,“ popsala scénu v reportáži pro TV Nova. „Jsou tam lidé, kteří nás během té doby dokonce opustili. Ta svatba byla takovým vyvrcholením našeho vztahu, který začal hodně dramaticky a nepřátelsky, takže to byl happyend na konci sezóny.“

Jak víme, onen happyend bohužel Aničce a Bedřichovi nevydržel. Nakonec šel každý svou cestou. Aničku čeká v nové sezóně zajímavá dějová linka, díky níž se dostane více do popředí. S nějakou další postavou z minulosti bude řešit společnou výzvu a snad by se i měla objevit v úplně novém prostředí a mezi novými lidmi.

Ljuba Krbová chtěla být princeznou

Představitel Bedřicha Adrian Jastraban naproti tomu zcela odešel ze seriálu, vídat jsme ho pak mohli v oblíbené Zlaté labuti. Diváci a vlastně i Jiří Štrébl, který hraje Miloše Knoblocha, by ocenili, kdyby se do Ulice vrátil. Právě v kombinaci s Milošem byla tato dvojka velmi zábavná a Jiří Štrébl sám pokládal Jastrabana za skvělého hereckého parťáka, s nímž si výborně rozuměl. Přál by si, aby pro něj tvůrci zase vymysleli nějakou vtipnou, pohodovou linku. Zatím totiž s Vítkem Klímou (Filip Čapka) řeší v podstatě jen práci ve stavební firmě, kde nemá mnoho prostoru k legračním zápletkám.

I Ljuba Krbová toho v seriálu s Adrianem Jastrabanem zažila opravdu hodně. Spřátelila se s celou jeho rodinou a on zase s tou její. V kontaktu jsou dodnes, jelikož spolu hrají také na divadle, konkrétně v představení Miluji tě, tak se měj. K tomu, jestli by se Bedřich mohl zase objevit v Ulici, se ale nikdy jednoznačně nevyjádřila, ani v této reportáži, kde se kochá pohledem na časy dávno minulé.

Martin Hofmann tam vypadá strašně srandovně, ten je mlaďoučký, takový ucho. Adrian teda má taky vícero vlasů, ale to nebudeme zmiňovat, že jo. Já jsem se strašně těšila, že budu mít nějaké krásné šaty, a oni mi dali tenhle kostýmek. Myslela jsem, že budu na stará kolena ještě jednou za princeznu, a nepodařilo se.

Ačkoli v tomto směru byla Ljuba Krbová trochu zklamaná, tehdejší natáčení v exteriérech a pěkném zámečku si užívala. Je vždycky fajn vyrazit ven z ateliérů, kde jinak herci bývají pořád zavření. Navíc, co není, může ještě být. V Ulici je možné všechno, třeba i to, že si Anička najde nového muže a znovu se vdá. Nebo by se přece jen mohl vrátit Bedřich a stará láska znovu vzplane. Nechme se překvapit.

Zdroje článku: