Ulice: Při spolupráci na komoře by se Luděk a Blanka mohli zase sblížit

Ulice: Při spolupráci na komoře by se Luděk a Blanka mohli zase sblížit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ne že by o to někdo stál, ale je docela možné, že až Blanka začne v nejnovějších epizodách pracovat na komoře pod Luďkem, bývalí manželé se zase sblíží. Spekulace některých diváků míří právě tímhle znepokojivým směrem. Dojít by mohlo i k tomu, že Blanka mezi novými kolegy potká nějakého pokušitele.

Z největšího tyrana je najednou anděl

Z ukázek na nové epizody Ulice, které budou k dispozici už ve druhé polovině srpna, vyplývá, že Blanka (Linda Rybová) brzy nastoupí na nové místo. Komora zubních lékařů bude jejím cílem, má se tam uplatnit coby nová ředitelka vzdělávacích programů. Šéfovat jí hodlá bývalý manžel, prezident komory Luděk Volák (Vasil Fridrich), pod nímž pracuje také jeho současná žena Vanda (Kristýna Hrušínská).

Jak jim to na komoře bude společně fungovat a jací budou další Blančini kolegové? Seznámí se v nové práci s někým zajímavým? Najde přátele, anebo snad nápadníka, jenž ohrozí její vztah s Evženem (Martin Finger), na který poslední dobou kvůli nejrůznějším povinnostem nezbývá mnoho času? Spekulovat můžeme prakticky donekonečna, protože u scenáristů tohoto seriálu je možné takřka cokoli. Kdyby se rozhodli zničit nevěrou další stabilní vztah, nebylo by to bohužel nic překvapivého.

Dojde ke sblížení Luďka a Blanky?
Dojde ke sblížení Luďka a Blanky? | Zdroj: TV Nova

Fanoušci si teď ale spíše kladou otázku, jak bude probíhat Blančina spolupráce s Luďkem, v jehož přítomnosti je pro všechny případy vždycky ostražitá. Nezapomněla, jak se k ní choval dříve, jaký násilnický manipulátor se schovává za maskou seriózního, kultivovaného pána. Diváci také nezapomněli, naopak dávají najevo údiv nad tím, jak snadno a rychle se Luďkova povaha změnila. Ve dvojici s Vandou je to vyloženě kladná postava.

Nechápu, že se s ním ale dokáže bavit. Kdyby mně chlap udělal, co udělal on, už ho nechci nikdy vidět.

„Ulice zázračně mění povahy a charaktery. Ten agresivní psychopat Luděk, co znásilnil Blanku a kterému byla přána i basa, je najednou jiný člověk, takový hodný, chápavý, prostě Ulice jako zázrakem člověka úplně změní.“

Nechcete je nakonec dát zase dohromady, že ne?

Jak zvládnou spolupracovat na komoře?
Jak zvládnou spolupracovat na komoře? | Zdroj: TV Nova

Tvůrci mění charaktery postav, jak se jim to hodí

To, že se povahy a názory postav v seriálu mění kouzelně a nepřesvědčivě ze dne na den, už diváci nedávno kritizovali v případě Lumíra Nykla (Václav Svoboda) a Evy Knoblochové (Vanda Hybnerová). Vadilo jim, že protivný a nepřející Lumír, který je drzý na mámu a nepřátelský vůči Vildovi, zničehonic úplně otočil a jejich vztah přijal.

Eva zase dlouho a oddaně pracovala pro firmu, která se zaměřovala na prodej doplňků stravy. Stačila jedna nevolnost z pilulek a pochybný rozhovor se šéfovou Myslíkovou, aby dostala rozum a konečně s prací sekla.

Člověk se ale nezavděčí všem. Některým divákům vadí, když se něco vleče moc dlouho, jiným zase, když se to čarovně vyřeší během chvilky. Každopádně představa, že by se Blanka a Luděk po tom všem, čím prošli, vrátili k sobě, připadá mnohým směšná.

Jak se říká, dvakrát do stejné řeky nevkročíš. Doufejme, že se nedají dohromady.

V případě Blanky a Luďka by to dokonce muselo být „třikrát“ a to už by snad opravdu neriskovali.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři