Ulice: Prokopa to se Soňou přestává bavit. Do hry ale vstoupí její manžel, naznačila Vondráčková

Ulice: Prokopa to se Soňou přestává bavit. Do hry ale vstoupí její manžel, naznačila Vondráčková
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Není snad rozporuplnější postavy v Ulici, než je Soňa. Jedni ji nenávidí, druzí si užívají, jak na škole neúnavně řádí. Lucii Vondráčkovou baví, ale je ráda, když si může odpočinout v rolích hodnějších žen. Naznačila, že Prokop jí bude mít brzy plné zuby a že by do děje mohl promluvit její muž.

Soňa hodlá zavařit Magdě ještě víc – a panu Dvořákovi

Lucie Vondráčková se nedávno na vrcholu žižkovské věže zúčastnila focení obálky pro jeden známý časopis. Při té příležitosti se reportérce TV Nova podařilo natočit s ní krátký rozhovor o roli v Ulici. Známá herečka a zpěvačka prozradila, co největší potvora v seriálu chystá do budoucna. Prý si už teď brousí zuby na řidiče kamionu Petra Dvořáka, jehož představitel Jan Dolanský naskočil do rozjetého vlaku Ulice teprve před několika dny. Intrikám zákeřné zástupkyně rozhodně neunikne.

Soňa potřebuje zavařit Magdě, takže kde může, tam jí bude škodit. Řekla bych, že je vážně mrcha mrch, a jsem ráda, že všude jinde hraju celkem hodné paní, že Soňa je zatím jediná taková.

Přesto si ale tuto zajímavou roli užívá, ne že ne. Nejedenkrát v rozhovorech uvedla, že Soňa je pro ni příjemnou změnou po všech pohádkových vílách a princeznách. Zástupkyni Čechovou nemá rád asi žádný z diváků a fandí jí jenom ti, kteří oceňují, že do Ulice vnesla konečně nějaký zajímavý děj. Díky ní není na tamním gymnáziu nuda.

Vždyť uznejte, co jiného by profesoři řešili, kdyby nebylo Soni a jejího intrikování? Nejspíš jen to, že Matěj Dvořák má potřebu natáčet hloupá videa s rotopedem a že Magda s Prokopem se navzdory ustavičným hádkám mají pořád rádi. Naštěstí do hry vstupuje Petr Dvořák coby potenciální velká láska právě pro Magdu. Nebudou to mít ale snadné.

„Fakt je, že tuhle Soňu hraje uvěřitelně a s chutí,“ píše divačka.

Výborně a přesvědčivě zahrané, je talentovaná i na zpěv a tanec, což nám předvede na podzim ve StarDance.

Prokopův zájem o Soňu uvadá

Soňa dále usiluje o křeslo ředitelky školy. Do výběrového řízení vtáhla rovněž ambiciózního Prokopa, aby byla větší šance, že nevyhraje obávaný účastník zvenčí, jemuž Čechová nemůže přijít na jméno. Zřejmě ale nepočítala s tím, že by její kandidaturu mohl ohrozit zrovna přítel Prokop, jehož projekt se zdá být silnou konkurencí od chvíle, kdy díky zásahu Terezy zahrnuje zajímavé podrobnosti o inkluzi. Uvědomí si snad Soňa, že nemá šanci zvítězit, pokud mu neuloupí jeho nápady? Tak nebo tak, jejich vztah podle Vondráčkové čeká náročná zkouška.

Prokop vždycky žárlí, když tu ženu nemůže mít. Potom, když pro něj žena zahoří, tak on najednou zdrhá. Je takový ten typ, co musí pořád někoho dobývat a vlastně potom už ho to nebaví. Myslím, že ani Soňa to s ním nebude mít úplně jednoduché. No, uvidíme, jak to bude s jejím manželem, jestli do toho nějak promluví.

Existuje šance, že by se v Ulici mohl časem objevit také Sonin manžel, s nímž se údajně hodlá rozvést? Naznačuje Lucie Vondráčková něco takového? To už si diváci musejí přebrat sami.

Zdroje článku: