Ulice: Soňa jede, všechny kolem válcuje a divákům se to najednou ohromně líbí

Ulice: Soňa jede, všechny kolem válcuje a divákům se to najednou ohromně líbí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Prakticky už když v Ulici začínala, platila Soňa za nenáviděnou postavu. Čím více se pak projevovala, tím víc narůstal odpor k této ohavné, intrikující osobě. Ale, světe, div se, její podlé úskoky teď mnohé diváky upřímně baví. Vlastně už jí drží palce a přejí jí, aby zametla s Landovou.

Někteří odmítají novou pohádku kvůli Vondráčkové

Je zajímavé, jak se názory diváků na nějakou postavu v Ulici postupně mění, aniž by se změnila samotná postava. Soňa Čechová byla už od svého příchodu všemi nenáviděná, od první chvíle podezíraná z toho, že na gymnáziu vyvede nějakou neplechu. Poměrně rychle fanoušci seriálu odhadli, že bude pást po ředitelské pozici a vyštípe z křesla Magdu (Veronika Čermák Macková). To se jí skutečně podařilo. Nyní, když na židli opět sedí Irena Landová (Kateřina Holánová), hodlá se vypořádat i s ní a dělá všechno pro to, aby rozložila kolektiv.

Přátelství mezi Magdou a Irenou teď visí díky Soniným intrikám na vlásku. Magda nemá daleko ke zhroucení a odchodu na jinou školu. Každý doufá, že Irena konečně otevře oči a uvidí, jakou zmiji si hřála na prsou. Ačkoli… opravdu každý? Mnozí už zaslepené Ireně přejí, aby na svou hloupost a naivitu doplatila.

Lucie Vondráčková během natáčení Ulice
Lucie Vondráčková během natáčení Ulice | Zdroj: TV Nova

Někteří dokonce začali Soně fandit. Díky ní se ostatně ve škole něco děje. Lucie Vondráčková je zas a znovu kritizována kvůli roli takové zákeřné potvory, a to dokonce i v úplně jiných filmech a seriálech, nejnověji např. v pohádce Princezna na hrášku, kterou právě dávají v kinech a jež si zatím vysloužila hodnocení pouhých 14 % na Česko-Slovenské filmové databázi.

Na filmy s Lucií Vondráčkovou se zásadně nedívám, herečka musí být buď pěkná, nebo skvělá, ona není ani jedno.

„Vondráčková a už vím, že to bude stupidní, nekoukatelná slátanina.“

„No, vzhledem k tomu, že je tam Vondráčková, tak nezájem,“ píšou někteří, aniž by vůbec dali pohádce šanci. Ta se, soudě dle názorů některých rodičů, líbí alespoň dětem.

Své fanoušky si Lucie najde a s ní i Soňa z Ulice

Minimálně v Ulici zvládá Lucie Vondráčková svou roli skvěle. Vzbuzuje emoce a v posledních dnech dokonce nadšení. Z opovrhované zástupkyně se stává vděčný zdroj zajímavých zápletek a zábavné podívané.

Soňu mám moc rád, už se těším na další díl s ní, je skvělá.

„Soňa je zrádná a umí v tom chodit, Irena si to zaslouží, než jí to dojde.“

„Začínám Soničce fandit, jelikož Irenka je tak blbá, že to svět neviděl. Zaslouží si ji.“

„Soňa jede! Irena asi dopadne tvrději, než jsme čekali.“

Tyto názory jsou důkazem, že i postava s naprosto hroznou povahou a nemožným chováním si může najít cestu do srdcí diváků, minimálně těch škodolibých. Ale najdou se samozřejmě i tací, kterým herečka a zpěvačka vůbec nevadí, naopak ji mají rádi bez ohledu na záporné role.

Nevím, proč lidé urážejí Lucku Vondráčkovou. Mně se líbí jako zpěvačka i herečka. Za mě je super.

„Já mám Vondráčkovou třeba hrozně rád. Ne, že si myslím, jak je výborná herečka, to ani ne, ale nějak rád ji vidím a slyším, třeba i v dabingu.“

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři