Ulice: Nedivili bychom se, kdyby Soňa ukradla Prokopův projekt. Na Dvořáka chce volat sociálku

Ulice: Nedivili bychom se, kdyby Soňa ukradla Prokopův projekt. Na Dvořáka chce volat sociálku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jestli vás zástupkyně Soňa rozčiluje, připravte se, že v nejnovějších dílech Ulice vám z ní asi hodně stoupne tlak. U Prokopa začne vyzvídat, s čím zamýšlí jít do výběrového řízení. Nejspíš mu hodlá ukrást dobré nápady. Vyrazí také do boje proti Dvořákovým a vytasí se rovnou se sociálkou.

Soňa si určitě přisvojí Prokopovy nápady

Důvěřivý Prokop (Ondřej Studénka) se asi bude ještě hodně divit. Poměrně podrobně s přítelkyní Soňou (Lucie Vondráčková) probírá nápady pro výběrové řízení na nového ředitele školy. Ona nenápadně vyzvídá ohledně inkluze a dalších detailů a on se jí bez váhání svěřuje se vším, co by do svého projektu rád zahrnul. Zřejmě ho vůbec nenapadá myšlenka, která naskočila v hlavách snad všech diváků Ulice – to, že by ho Soňa mohla jednoduše podrazit a jeho inovativní návrhy vydávat za vlastní.

Soňa chce vědět, co Prokop má, a dá si to tam taky a ještě to vylepší, jen aby ho porazila, mrcha.

„Prokop je pěkný blb, proč jí všechno říká? Taky další, co má mozek jinde. Nakonec by to měl vyhrát ten třetí a byl by klid, ne?“

Ale já myslím, že pro to udělá všechno, aby to vyhrála. Ona je vypočítavá, však vidíme, jak vyzvídá.

„Aspoň je tam veselo, když je Soňa taková.“

I když Prokop má své mouchy a není svatý, tak bych mu přála, aby byl ředitelem on. Soňa je zákeřná mrcha.

Bylo by jistě zajímavé sledovat, jak Soňa vráží nicnetušícímu Prokopovi kudlu do zad a ten tak konečně otevře oči a uvědomí si, že Magda (Veronika Čermák Macková) s Otou (Filip Rajmont) měli celou dobu pravdu. K tomu ale může dojít ještě jiným způsobem. Soňa totiž brzy odhalí pravou tvář v souvislosti s průšvihem Matěje Dvořáka. Posedlá kázeňskými postihy rozjede na škole takový hon na čarodějnice, že nejenom Prokop bude koukat jako blázen.

Zástupkyně má plán, jak potrestat Dvořáka

Se Soňou si užije své také Petr Dvořák, jenž se teď ve dvacáté sezóně seriálu konečně objevuje na obrazovkách – s tváří oblíbeného herce Jana Dolanského. Petr je otcem dvojčat Marka a Matěje (Jan a Jiří Dlouzí) a živí se jako řidič kamionu. Často jezdí do zahraničí a nebývá doma třeba i měsíce.

Kluci tak vyrůstají v podstatě sami, zvyklí starat se akorát jeden o druhého. Možná také díky tomu získává teď Matěj pocit, že si může dovolit prakticky cokoliv? Nebo na něj opravdu jenom leze opožděná puberta? Tak nebo tak bude za své prohřešky tvrdě pykat. O to už se nekompromisní zástupkyně postará.

„Měli bychom s panem Dvořákem promluvit,“ uvažuje Irena (Kateřina Holánová).

A Soňa na to: „Spíš se sociálkou.“

Přesně tak, Soňa se v nejnovějších epizodách pokusí přesvědčit paní ředitelku, aby na Dvořáka a jeho rodinu poslala OSPOD, tedy Orgán sociálně-právní ochrany dětí. Podaří se jí dosáhnout svého? Jaké důsledky to pro Dvořákovy bude mít? Sledujte Ulici každý všední podvečer na TV Nova nebo s jednodenním předstihem na Voyo.

Zdroje článku: