Tvůrci Ulice slibují ve 20. sezóně spoustu zajímavých novinek, přesto se někteří netěší

Tvůrci Ulice slibují ve 20. sezóně spoustu zajímavých novinek, přesto se někteří netěší
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ta otázka je nekonečná jako samotný seriál Ulice – zda bude nová sezóna lepší než předchozí, zda bude více pohodová a optimistická, anebo opět plná zbytečných dramat a nežádoucích rozchodů… Příchod nových postav a návrat starých vítají mnozí s nadšením i jistou ostražitostí.

Diváci jsou zvědaví, ale zatím se moc neradují

Jubilejní dvacátá sezóna Ulice startuje na našich televizních obrazovkách už v pondělí 19. srpna 2024, a tak právě teď nastává nejvyšší čas shrnout si zajímavé novinky, které o chystaných epizodách víme. Koneckonců mnozí z nás určitě touží mít dokonalý přehled o osudech svých oblíbených hrdinů, o návratech někdejších oblíbenců a o příchodech úplných nováčků, pravda?

Ačkoli měla Ulice pauzu od natáčení, nadále nás během léta na webových stránkách TV Nova a sociálních sítích zásobovala nejrůznějšími zajímavostmi a pikantnostmi, aby nám ukrátila čekání na nové díly. Těch novinek se nakonec ukázalo být překvapivě mnoho, až někteří diváci vlastně ani nevědí, zda se vůbec mají na novou sezónu těšit.

„Ano, herecké obsazení slibuje hodně, jen aby to naplnilo očekávání diváků.“

Těšila jsem se, ale teď nevím. Nové tváře přicházejí, staré tváře se vracejí, tak snad nebude moc zbytečných a nekonečně dlouhých linek.

Takto někteří reagují na příchod tří hereckých posil – Jana Dolanského, Saši Rašilova a Ivany Andrlové – a také na návrat téměř všech členů rodiny Jordánových. K úplnosti schází vlastně jen Matěj v podání Jakuba Štáfka, jehož přítomnost by prý ocenila také Tereza Brodská, která se po čtrnácti letech znovu ukáže v roli Báry Krausové. Spolu s ní si po delší době užijeme nové příběhy Terezy a Davida Kučerových a také Tomáše Jordána.

Poprvé v životě se netěším, trvá mi, než si zvyknu na změnu, a děsí mě Dolanský. Ale dívat se budu, jen se ‚zatím‘ netěším.

Ředitelem by mohl být David Kučera nebo někdo nový

Reakce jsou jako vždy různé a spekulace, kdo koho bude hrát, zrovna tak. Mnozí se domnívají, že Jan Dolanský ztvární buď manžela Soni Čechové (Lucie Vondráčková), nebo otce dvojčat Dvořákových. Stejná role by nicméně pasovala také na Sašu Rašilova. U obou se zároveň uvažuje, že by mohli být novými kandidáty na post ředitele ve škole, z níž teď odchází Irena Landová (Kateřina Holánová), aby se mohla zcela oddat péči o rodinu. Diváci by ostatně ocenili, kdyby se ředitelem či ředitelkou stal někdo úplně nový, takzvaně zvenčí.

Za mě by se hodil právě Jan Dolanský. Umí zahrát i záporné postavy, tak si myslím, že to může být jen on a udrží si odstup od Soni. Jinak jsou tam samí dobří herci.

„Dejte to někomu, kdo si Soniny aktivity a ‚pomoci‘ prověří. Důvěřuj, ale prověřuj.“

Samozřejmě David Kučera ať je nový ředitel. V minulosti už zastupoval místo ředitele, a tak má i zkušenosti.

„Nějaký nováček a nejlépe chlap, na kterého Soňa neudělá dobrý dojem.“

Ať už to dopadne jakkoli, nová sezóna jistě přinese mnoho překvapivých zvratů.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři