Sezóna návratů v Ulici vzbuzuje touhu po dalších postavách. Chceme zpátky Simču, Jardu i Vasila

Sezóna návratů v Ulici vzbuzuje touhu po dalších postavách. Chceme zpátky Simču, Jardu i Vasila
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dvacátá sezóna slibuje návrat oblíbenců z rodiny Jordánových. K obrazovkám tak na podzim nalákají Tereza s manželem Davidem, Bára i Tomáš. Diváci se chytají nabízeného prstu a nejradši by zhltli celou ruku, už teď volají po návratech dalších starých postav a chtějí více prostoru pro Peška s Amálkou.

Jordánovi nás potěšili, ale chceme další staré známé

Nové epizody Ulice se na televizní obrazovky dostanou ve druhé polovině srpna. Díky tomu, co tvůrci dosud odtajnili, už ale víme, že se ponesou v duchu velkých návratů. Taková bude zřejmě celá jubilejní dvacátá sezóna seriálu, v němž si diváci na samém počátku oblíbili rodinu Jordánových. Právě většina členů téhle bandy se po prázdninách znovu objeví na scéně, aby prožila zcela nové příběhy.

Tereza Jordánová, na jejíž vyvdané příjmení Kučerová si zatím nemůže pořádně zvyknout ani představitelka Patricie Pagáčová, se ukázala už v posledním díle devatenácté sezóny, když se zpožděním dorazila na svatbu nejlepší kamarádky Gábiny (Aneta Krejčíková). Mezi řečí prohlásila, že se chystá na školení v Praze. Ráda by také navázala kontakt s mámou, a tak se po neuvěřitelných čtrnácti letech vrací do Ulice rovněž Bára Krausová v podání Terezy Brodské. Pravda, před pár lety jsme ji mohli krátce vidět v epizodě, kde se Tereza vdávala za Davida. Bára se tenkrát zranila a nemohla se obřadu účastnit, pročež ji dcera navštívila přímo v nemocnici.

Jen před pár dny byl potvrzen také návrat zmíněného Davida Kučery (Matouš Ruml) a chybět nebude ani Tomáš Jordán (Petr Vacek), jenž se donedávna zapojoval do dění na uličním gymnáziu. V souvislosti s šířením povědomí o ekologii mezi studenty vedl nejrůznější semináře, kromě toho pomáhal kamarádce a kolegyni Magdě Procházkové (Veronika Čermák Macková), s níž čas od času jezdíval na výlety.

Místo ufňukané Ivy nám dejte radši veselou Simonu

Diváci jsou nadšení z návratu starých postav a slibují si od toho zároveň návrat atmosféry, jakou Ulice mívala v počátcích. Podle mnohých to býval pohodový seriál, mnohem příjemnější než teď a méně negativní. Ostatně právě na to nadále poukazují v diskuzích, kde vyjmenovávají další oblíbené hrdiny, kteří by se podle nich měli v Ulici znovu projevit.

Já bych chtěla, aby se vrátil ten starý dobrý scénář, u kterého se člověk pobavil a zasmál. Taky ještě víc pana Peška, Amálku, Simonu a toho jejího, Pepu, Oldu, prostě tuhle starou partu. A pro Ivu už konečně napsat scénář, kde by nemusela hrát takovou slepici. Prostě vrátit Ulici humor.

Někteří diváci chtějí zpátky Simču.
Někteří diváci chtějí zpátky Simču. | Zdroj: TV Nova

Snad v každé podobné diskuzi diváci současně stihnou poukázat na to, jak otravná je pro ně postava Ivy, potažmo celá rodina Klímových. Tím, koho by ale určitě chtěli zpátky, je sympatická kadeřnice Simona Pavlicová (Pavla Tomicová), následně znovu provdaná Hložánková. Zmiňováni jsou dále Jarda Hejl (Martin Hofmann) s Lenkou (Michaela Badinková), mafián Vasil (Robert Jašków) a samozřejmě poslední chybějící Jordán, tedy Matěj (Jakub Štáfek).

„Jsem ráda, že se tito vrátí, ale mohla by klidně ještě Simona, ta byla bezva s jejím typickým smíchem.“

„Oživení by byl Vasil. Udělal by trochu rozruch.“

Olda už se také dlouho neukázal. Vrátí se někdy?
Olda už se také dlouho neukázal. Vrátí se někdy? | Zdroj: TV Nova
Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři