Ulice: Adam Seidl si pochvaluje natáčení s Lucií Vondráčkovou. Chová se moc hezky, říká o ní

Ulice: Adam Seidl si pochvaluje natáčení s Lucií Vondráčkovou. Chová se moc hezky, říká o ní
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lucie Vondráčková sklízí od diváků jeden ošklivý komentář za druhým jen proto, že záludnou intrikánku Soňu ztvárňuje opravdu přesvědčivě. Naštěstí má i hodně příznivců a mezi nimi také svého seriálového syna Erika. Adam Seidl ji považuje za milou a vtipnou.

Mezi Erikem a jeho mámou se to vyostří

V nejnovějších epizodách Ulice se zákeřná zástupkyně Soňa Čechová pouští do boje o křeslo ředitelky školy. Zatímco přítel Prokop (Ondřej Studénka) by jí to přál a spokojil se i s místem zástupce, Magda (Veronika Čermák Macková) se s podporou Otíka (Filip Rajmont) a Eddieho (Jiří Panzner) odhodlá přihlásit do výběrka, aby Soně zabránila v cestě k moci.

„Soňa je skvělá,“ píše jedna z mála divaček, jež přítomnost této postavy oceňují. „Je to jediná dějová linka, co mě zajímá. Lucie Vondráčková ji hraje naprosto famózně. Strašně mě vytáčí a to mě baví.“

Zatímco na poli kariéry si Soňa hodně věří, rodinný život se jí postupně hroutí pod rukama. Jak se zdá, dostane se znovu do křížku i s pubertálním synem Erikem, jenž ji v cestě za ředitelskou funkcí vlastně podpořil. Co přesně se mezi nimi stane? Začne Erik vyvádět kvůli máminu vztahu s Prokopem?

„Řekl bych, že naše postavy budou mít celou dobu vyostřený vztah. V jednu chvíli se to teda dost uklidní a bude to takové nekonfliktní, ale pak se to zase rozjede,“ prozradil v rozhovoru pro pořad TV Nova představitel Sonina syna Erika, Adam Seidl. Zkušená herečka Lucie Vondráčková mu sice žádné profesní rady neuděluje, ale mladík podotkl, že natáčení s ní je velice příjemné. „Je sympatická, chová se hezky a je i vtipná, takže je to dobré.“

To by měli slyšet diváci Ulice, kteří Lucii Vondráčkové nemohou kvůli intrikánce Soně přijít na jméno. Kritizují ji, kde se dá, nezdráhají se použít vulgarismů a urážek, jen aby dali najevo, jak je jim postava nepříjemná. Někteří si dokonce dovolí prohlašovat, že právě taková musí být herečka i ve skutečnosti, aniž by ji samozřejmě doopravdy znali.

Potkat ho můžete nejen v Ulici, ale i v divadle

Ohledně školy, tak hodně se teď začínám bavit s lidmi, jako je Šíma, Valerie nebo Kolda, toho už si diváci mohli všimnout, takže teď se primárně budeme zaměřovat na tento náš kroužek.

Mladý herec do Ulice nastoupil před více než půl rokem a zatím toho určitě nelituje. Koneckonců díky tomu získal cenné zkušenosti před kamerou v ojedinělém nekonečném seriálu a také spoustu nových kontaktů a přátel.

Prvních pár dní jsem měl obavy, jak do kolektivu celkově zapadnu, ale později jsem zjistil, že všichni tam jsou hrozně fajn, nejen kolegové na place, ale i štáb a všechny technické složky. Je to tam fakt super.

Stejně jako Erik se musel po letních prázdninách vrátit do školy také Adam Seidl, natáčení seriálu ho však časově nijak neomezuje. Částečně i kvůli divadlu měl zařízený individuální plán výuky, aby mohl zkoušet nový muzikál Zlatovláska v Karlíně. Prospěch má prý také uspokojivý, snad jen kromě matematiky, která zřejmě nepatří mezi jeho nejoblíbenější předměty. Na rozdíl od Erika rád sportuje, baví ho např. fotbal nebo florbal, a s kamarády nedávno založil kapelu, věnuje se tedy i muzice.

Zdroje článku: