Ve 20. sezóně Ulice zamíchá dějem další hvězdná tvář

Ve 20. sezóně Ulice zamíchá dějem další hvězdná tvář
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tvůrci Ulice nenechají diváky vydechnout ani o prázdninách, prakticky denně je překvapují dalšími atraktivními novinkami z chystaných epizod dvacáté sezóny, na kterou se můžeme těšit už od druhé poloviny srpna. Seriál obohatí Ivana Andrlová i Saša Rašilov.

Herecké řady rozšíří nejen Ivana Andrlová

Věrní fanoušci Ulice, kteří denně sledují na sociálních sítích a příslušných webových stránkách nejrůznější novinky, už jistě vědí, jaké zajímavosti přinese jubilejní dvacátá sezóna. Hojně se mluví o návratu členů rodiny Jordánových.

Patricie Pagáčová se po pěti letech vrátila do seriálu už v závěru devatenácté sezóny a mnohé diváky potěšilo zjištění, že se bude objevovat i nadále. Po jejím boku uvidíme další oblíbence, kteří si naše srdce získali v dávné minulosti. Po čtrnácti letech se ukáže herečka Tereza Brodská v roli Báry Krausové, chybět nebude ani Petr Vacek coby Tomáš Jordán a Matouš Ruml jako sympaťák David Kučera.

Dvacátá sezóna však nebude jen obdobím velkých návratů, ale také překvapivých a vítaných hereckých posil. Do Ulice míří Ivana Andrlová známá z mnoha oblíbených pohádek našeho dětství. Jaké úlohy se jí dostane v nekonečném seriálu? To nechtějí tvůrci prozradit, ale diváci spekulují hned nad několika možnostmi.

Domnívají se, že by herečka mohla zastat roli paní Hanuškové ze stomatologické komory, kam teď Blanka (Linda Rybová) nově nastoupí jako vedoucí vzdělávacích programů. Nabízí se rovněž varianta, že by Ivana Andrlová doplnila osazenstvo bistra, které bude zřejmě strádat po odchodu majitelky Venduly (Anežka Rusevová). Z ukázek na nejnovější epizody ale vyplývá, že Vendula v bistru nadále pracuje.

Sašu Rašilova potěšila nabídka zahrát si v Ulici

Ivana Andrlová ovšem nebude jediným hvězdným přírůstkem. Tvůrci nyní potěšili dalším zvučným jménem, o němž se prý uvažovalo už dlouho.

„Jsem moc ráda, že se nám podařilo do jubilejní dvacáté sezony přivést další skvělé herecké osobnosti. Jméno Saši Rašilova u nás padlo v minulosti již několikrát, ale teprve nyní to do sebe takzvaně zaklaplo,“ prozradila producentka Janka Maršíková.

Saša Rašilov už v Ulici nějakou dobu natáčí, takže jsem měla možnost vidět první díly s ním. Myslím, že se nejen divačky mají na co těšit.

„Ta nabídka přišla ve chvíli, kdy jsem měl téměř dvouletou pauzu ve svém seriálovém maratonu. Seriálů je hodně, poptávku už teď dost ovlivňuje kvalita a v případě, že to je seriál tohoto typu, který si pořád drží takovou kvalitu a širokou diváckou obec, tak já jsem vlastně neměl nad čím váhat,“ odůvodnil Saša Rašilov přijetí role v Ulici během rozhovoru pro pořad TV Nova.

Byl jsem tou nabídkou potěšený, navíc začátek mojí kariéry před kamerou je velmi úzce spjat s panem režisérem Dušanem Kleinem, který je ikonou a zakladatelem tohohle seriálu. I když už bohužel nemám možnost potkat se s ním tady, tak i to pro mě byl jaksi citový důvod.

Čí životy Saša Rašilov ovlivní, to zatím zůstává tajemstvím, ale pořádně zahýbá dějem a stane se jedním z klíčových hráčů.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • tisková zpráva TV Nova,
  • tv.nova.cz