Záhadná krabice pro Jirku jako poslední kapka: V Ulici se strhne dívčí rvačka

Záhadná krabice pro Jirku jako poslední kapka: V Ulici se strhne dívčí rvačka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už dlouho mezi kamarádkami Ájou a Martinou panuje tichá nevraživost kvůli tomu, že Ája svého šéfa Jirku vychvaluje až do nebes a bezmezně obdivuje. Jirka je ale přítelem Martiny, které pochopitelně vadí, že jí kámoška začíná lézt do zelí. Pak přijde moment, kdy se překročí únosná mez.

Holčičí bitka na náměstí už tu byla

Mezi Martinou (Natálie Holíková) a Ájou (Barbora Mudrová) je to už dlouho poměrně napjaté kvůli Ájinu vzrůstajícímu obdivu vůči úspěšnému, ambicióznímu a pohlednému starostovi Jirkovi Hložánkovi (Ondřej Havel). Jak fanoušci Ulice jistě dobře vědí, Ája si ještě nedávno měla brát Mária (Jiří Kniha), ale ten ji příšerně zklamal, když peníze na svatbu vyhodil z okna, zadlužil se a nakonec utekl před zodpovědností. Není divu, že teď, naštvaná a ublížená, hledá útěchu u muže, s nímž se denně setkává v práci a jenž je zodpovědný a solidní.

Přestože by Jirka svou přítelkyni jistě nepodvedl, Martina si nemůže pomoct a žárlí, když slyší, jak Ája svého nadřízeného opěvuje, kudy chodí. Trvá to už příliš dlouho a v jednu chvíli to začne být na temperamentní kuchařku zkrátka až moc. Ukázka z nejnovějších epizod, dostupná na webu TV Nova, nám odhalí, že neškodné dívčí hašteření vyvrcholí pořádnou rvačkou.

Stane se tak na tomtéž místě, kde si před nějakou dobou vyřizovaly účty Bára Klímová (Eliška Bašusová) a Skyler van Ruyter (Michelle Hansen). Tvůrci seriálu by z toho mohli udělat jakousi tradici, že když se holky chtějí poprat o chlapa, mohly by se pokaždé sejít právě na uličním náměstíčku, hezky všem na očích.

Přebírat chlapa kamarádce, to se nedělá

Konflikt Áji a Martiny ostatně budou přímo z bistra zvědavě pozorovat Jirka, Mário i Vendula (Anežka Rusevová). Martina náhodou potká Áju s krabicí a dovtípí se, že asi nese něco Jirkovi. Ta to s tajemným úsměvem potvrdí, ale odmítne dát krabici Martině, aby ji Jirkovi předala. Asi mu ji touží dát osobně. Proč si nenašla během celého dne v práci čas, aby mu ji předala už tam? Martina se hodlá podívat dovnitř za každou cenu a doslova krabici vyrve „kamarádce“ z rukou, než se pustí rovnou do ní.

To už z bistra vybíhají muži, aby si své divoženky zpacifikovali, ačkoli se nejdřív maličko spletou – Mário se vrhne na Martinu a Jirka na Áju, načež se zmateně prohodí. Mezi tím vším naštvaně a docela vtipně stojí Vendula s komentářem, že si tohle mohli nechat na dobu, kdy ona tady už nebude. Takže je jisté, že své milované bistro opustí, aby mohla odjet do Telecího za dcerkou Eliškou. Co na to všechno říkají diváci?

Tak to vypadá, že Ája Martině prostě Jirku závidí. Není se čemu divit. Porovnat Jirku a Mária, to je bez debat.

„Áju jsem začínala mít docela ráda. Ale jak začala ‚jít‘ po Jirkovi, tak to ne.“

To už tady bylo. Je to stejné jako Bára a Skyler, taky se popraly kvůli chlapovi. Děj se opakuje, bohužel, a není to moc hezké. Nevím, proč se mají rvát o Jirku, když Jirka je Martiny, a ne Áji. Tohle kamarádky nedělají, aby jedna přebírala chlapa druhé.

„Celá Ája se chová příšerně a fakt hodně vlezle k Jirkovi. Je to docela trapné, ještě když je to přítel její kamarádky.“

Zdroje článku: