Hvězdy Ulice slaví ve stejný den: Anežka Rusevová a Barbora Mudrová mají 21. září narozeniny

Hvězdy Ulice slaví ve stejný den: Anežka Rusevová a Barbora Mudrová mají 21. září narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V sobotu 21. září 2024 oslaví oblíbené herečky z Ulice narozeniny, v případě Anežky Rusevové to bude 38 let a u Barbory Mudrové pak 34 let. Obě jsou v nejnovějších epizodách seriálu poměrně hodně vidět, hlavně tedy Bářina Ája, kterou snoubenec Mário pořádně zklamal.

Anežka Rusevová prošla i kriminálními seriály

Anežka Rusevová se na obrazovkách objevila poprvé v rámci třetí řady Kriminálky Anděl. Hrála ale také v seriálu Atentát nebo v zavrhované historické romanci Eliška a Damián, kde byla všem pro smích hlavně její monstrózní paruka.

Nejznámější je divákům TV Nova coby Lumírova dcera Vendula Pelcová z nekonečné Ulice, jejíž součástí je od roku 2016. V roce 2019 se Vendy vdala za řezníka Pavla, jemuž roku 2021 porodila Elišku. Právě s tou teď mají Nyklovi nemalé trable, jelikož dívenka trpí dýchacími potížemi.

Vendula s ní strávila celé léto u moře a Lumír s Kateřinou mezitím dohlíželi na bistro, v němž musely nutně proběhnout určité změny. Z těch ale Vendula po návratu nebyla vůbec nadšená. Mnozí diváci si zřejmě mysleli, že už se Vendula ani nevrátí, jelikož před nějakou dobou se objevila informace, že Anežka Rusevová v Ulici končí podobně jako Jan Řezníček, představitel Pavla. Kdy ale přesně seriál opustí, nebylo tehdy uvedeno.

Barbora Mudrová si v pohádce zahrála s dvojčetem

Barbora Mudrová vystudovala pražskou konzervatoř a od mládí se věnovala sportovní gymnastice a modernímu tanci. Společně se svým jednovaječným dvojčetem Alenou si zahrála vílu v pohádce Pravý rytíř. Kromě toho se objevila v pohádkách Ztracený princ (kde její hlas namluvila Anežka Pohorská), Vodník a Karolínka a Sedmero krkavců. Filmových i seriálových rolí jí na kontě postupně přibývá, ale stejně je zatím nejznámější jako Ája Holoubková z Ulice, kde se poprvé ukázala roku 2017.

Každý věrný fanoušek seriálu si jistě vzpomene, jaká to v začátcích bývala potvora. Podrazila Lumíra a dopomohla k postu starosty Radkovi Mastnému, čímž získala práci na radnici. Později se s Lumírem spřáhla proti Mastnému, jenž ji začal vydírat. V sebeobraně mu způsobila vážné zranění. Aby nemusela jít do vězení, rozhodla se otěhotnět s prvním ňoumou, který se jí namanul – s Máriem. Využila jeho zamilovanosti a v roce 2021 si s ním pořídila dceru. Máriova oddanost a zodpovědnost ji tenkrát přiměly se do něj skutečně zamilovat, ale kam to dvojice dopracovala, víme asi všichni.

V nynějších epizodách si Mário horko těžko žehlí obrovský průšvih a zklamání, které snoubence způsobil. Ta mu jeho lži a obrovské dluhy jen tak neodpustí, ale Barbora Mudrová v rozhovoru naznačila, že by se přesto mohli dočkat šťastného konce. Nebude to ale snadné.

„Scénář snese ledacos, ale v reálném životě by měla Ája od takového ‚chlapa‘ utíkat co nejdál,“ míní divačka. „To není jeho první a určitě ani poslední průšvih. A mimochodem – úprk od svatby a velké odpuštění už v Ulici bylo, opakujete se.“

Ať už to s jejich postavami dopadne v Ulici jakkoli, Barboře Mudrové i Anežce Rusevové přejeme k narozeninám hodně zdraví, štěstí, lásky a jen to nejlepší.

Zdroje článku: