Kristýna Hrušínská z Ulice: Zahrát stres a napětí není pro unavenou mámu dvou dětí problém

Kristýna Hrušínská z Ulice: Zahrát stres a napětí není pro unavenou mámu dvou dětí problém
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ulici si teď Vanda sahá na úplné dno. Dluhy se vrší, zoufalství stoupá, v panice nezbývá nic jiného než uchýlit se k nejšílenějšímu řešení a zfalšovat faktury. Zkrátka, tahle postava si zadělává na malér, ze kterého už se asi nedostane. Ale diváky baví a svou představitelku také.

S potřeštěnou Vandou nikdy není nuda

Stejně jako diváci nekonečné Ulice se i sympatická herečka Kristýna Hrušínská vždycky těší na to, až otevře scénář a zjistí, co její nepoučitelná Vanda Voláková zase vyvede. Potvrdila to ostatně i během rozhovoru ve Snídani na TV Nova, kde byla hostem.

Užívám si všechny situace, které tam Vanda prožívá, ať už vyskakuje z krabice ve vánočním oblečku Santa Clause nebo sedí u rulety.

V nejnovějších epizodách to s ní dokonce seklo v prostorách Komory zubních lékařů, když na ni dolehla tíha monstrózních dluhů z hazardu. Vanda není schopná přestat hrát na online kasinu. Dluží už, kde se podívá, a v zoufalé snaze vyřešit narůstající trable si půjčila obrovskou částku od „nebankovní společnosti“, tedy nemilosrdných lichvářů.

Pokud nebude včas splácet, nekompromisní Vokounová o její situaci všechno požaluje Luďkovi (Vasil Fridrich). Ten bude podle herečky ještě koukat, co všechnu mu manželka provede. Chystá se dokonce zfalšovat faktury na komoře, jejíž dobrou pověst bude všemi silami hájit tajemnice Vlasta Hanušková (Ivana Andrlová). Diváci už nadšeně spekulují, jak se drama vyvine dál.

Je to moc hezká a šikovná holka. Hraje to s takovou přirozeností a lehkostí jako Vondráčková. Člověk by i uvěřil, že takové jsou.

„To bude legrace. Až bude zadlužená Vandička těhotná, to bude Ludí koukat.“

Kam až to ta Vanda nechá zajít, nakonec poškodí celou komoru a to Luděk asi nerozdýchá. To nedopadne dobře.

Když se Vanda hroutí, Kristýna se vidí v posteli

Kristýna Hrušínská není člověk, který by si musel všechno prožít na vlastní kůži, aby to potom mohl dobře zahrát. Dlouhodobá příprava v nějakém kasinu ji tedy určitě neláká. Hazard je nicméně vážná věc a reagovat při závislosti na něm tak, jak by to někdo udělal v reálu, jistě není snadné.

„Reakce jsme ale nijak nekonzultovali. Já mám teď dvě malé děti, takže jsem často hodně unavená. Zahrát stres a napětí nebo se na povel rozbrečet není vůbec problém,“ prozradila herečka se smíchem. „Vždycky když Vanda je na pokraji zhroucení, Kristýna zrovna myslí na postel a prospanou celou noc.“

Do Ulice si tedy v podstatě chodí psychicky ulevit. Kromě toho ji můžeme vídat v Divadle Na Jezerce, i když tam teď nic nového nezkouší. Sezónu zahájí představením Naprostí cizinci, hraje rovněž v Občanovi první jakosti nebo Charleyově tetě.

„Je hezká a sympatická a umí hrát. Její Vanda je v Ulici nejlepší zahraná role a baví.“

V Ulici má blbou roli, ale umí ji suprově zahrát. Je vidět, že si to užívá.

Zdroje článku: