Kryštof Rímský z Ulice slaví narozeniny. V úterý 13. srpna mu bude 49 let

Kryštof Rímský z Ulice slaví narozeniny. V úterý 13. srpna mu bude 49 let
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Známe ho jako Máru z Ulice, případně jako záporáka z četných kriminálních seriálů. Kryštof Rímský slaví narozeniny, a tak mu chceme popřát hodně zdraví, štěstí, lásky a úspěchů v dalším životě. Doufejme, že i Máru čeká v Ulici radostné období.

V Ulici začínal jako potížista. Porušoval zákon

Kryštof Rímský se narodil 13. srpna 1975, a tak letos oslaví devětačtyřicáté narozeniny. Se svou vizáží je herec tak trochu předurčen pro role padouchů a kriminálníků, o čemž jsme se mohli přesvědčit např. v seriálu Zákony vlka. V seriálu Rapl si zahrál syna svého vlastního otce, Pavla Rímského, jehož si můžete pamatovat z Ulice coby psychopata Kukačku. Také Kryštof proslul především rolí v nekonečném seriálu, jehož součástí je coby Mára už sedmnáct let.

Poprvé se objevil roku 2007 jako týpek balancující na hraně zákona, ačkoli je pravda, že v jistém směru mu to vydrželo dodnes. Jeho manželka Karla (Markéta Stehlíková) a nejlepší kamarád pomlčka adoptovaný bratr Tony (Ondřej Volejník) by mohli vyprávět. Vzpomínáte si ale, že kdysi chodil s Terezou Jordánovou? Bude snad návrat Patricie Pagáčové po pěti letech do seriálu znamenat, že by se tahle stará láska mohla znovu rozhořet? Jistě ne, ale zvrat by to byl zajímavý. Jedna láska se už v minulé sezóně Kryštofovi vrátila, a sice Monika Farská (Anna Fixová), ale ani ta nakonec nemohla Kryštofa a Karlu rozdělit. Vlastně to ani nechtěla.

Tenkrát v začátcích způsobil opilý Mára autonehodu, při níž málem zahynula právě Tereza, se kterou tvořil pár. Teprve pak se dal dohromady s Monikou a společně provozovali Coolnu, načež úspěšný bar převzal Tony. Monika měla jiné priority než Kryštof, který toužil po rodině, a tak odjela do Afriky, zatímco on si našel Karlu a roku 2022 se s ní oženil. Ještě předtím stihli adoptovat sirotka Vojtu (Felix Šrámek) a nedlouho po svatbě se jim narodil Karlík, jehož aktuálně hrají roztomilá dvojčata.

Vyhlídky do budoucna: boj s trenérem

Poté, co se provalily Kryštofovy nelegální kšefty a velké dluhy, nastala v jeho manželství první velká krize. Ta se prohloubila s Karlinou nevěrou. Zahořela láskou ke scenáristovi Jakubu Štěpánkovi (Jan Mansfeld) a snad by s ním utekla, ale bohužel si nechtěl pověsit na krk její dvě děti, a tak Karla zůstala s rodinou a časem si uvědomila, že to bylo nejlepší řešení. Jenomže Kryštof jí zradu nedokázal odpustit, požádal o rozvod a střídavou péči o syny. Trvalo dlouho, než se to mezi nimi dalo do pořádku.

V současnosti žijí Marečkovi spokojeně a zatím není známo, co si pro ně scenáristé ve dvacáté sezóně připraví. Na rozdíl od mnoha jiných domácností nebyly o této zveřejněny žádné zajímavé novinky. Můžeme se jen domýšlet, zda Kryštof a Karla hodlají v nových dílech nadále bojovat s úplatným fotbalovým trenérem, kvůli kterému musel malý Vojta odejít z prestižního týmu.

Zdroje článku: