Ulice: Další malé vítězství pro Soňu – Landová se vzdává funkce ředitelky

Ulice: Další malé vítězství pro Soňu – Landová se vzdává funkce ředitelky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tentokrát už to zřejmě bude definitivní. Irena se chce plně soustředit na péči o rodinu, a tak v nových epizodách dvacáté sezóny Ulice skládá funkci ředitelky školy. Na její místo už si brousí zuby Soňa, ale všechno ještě může být jinak. Do výběrového řízení se třeba přihlásí nová tvář.

Novým ředitelem školy bude…

Do opětovného začátku Ulice zbývají pouhé dva týdny, ale tvůrci nás nadále zásobují novinkami a ukázkami z připravovaných epizod. V té nejnovější se Irena Landová (Kateřina Holánová) rozhodla svým kolegům pořádně naložit ještě před začátkem školního roku. V doprovodu zástupkyně je navštíví v kabinetě, aby jim slavnostně oznámila, že pokládá funkci ředitelky. Jediný Otík (Filip Rajmont) se zmůže na slova protestů. Tohle přece nejde! Co s nimi bude dál?

Soňa (Lucie Vondráčková) poznamená, že na to má paní ředitelka samozřejmě právo. Irena se ohání osobními důvody. Do školy musí nastoupit ředitel, který bude té pozici a všem souvisejícím povinnostem zcela oddaný. Ona se potřebuje a chce věnovat především rodině. Nahradí ji ve funkci někdo nový, nebo se snad přihlásí do výběrového řízení některý z našich starých známých profesorů? Irena k tomu ostatně všechny své blízké kolegy vyzve s tím, že každý z nich k tomu má určité dispozice.

Těžko si ale představit např. právě Otíka na postu ředitele školy. Nebo by se snad Magda (Veronika Čermák Macková) měla vrátit do řeky, do které už jednou vstoupila? Její fanoušci mezi diváky by to ocenili. A co kdyby se třeba ambiciózní Prokop (Ondřej Studénka) chopil příležitosti?

Dva kandidáti na Sonina manžela

Tak nebo tak, všechno se zdá lepší, než aby ředitelská funkce spadla do náručí intrikující potvoře Soně, ačkoli i to by některým divákům připadalo přinejmenším zajímavé. Jiní hlasují pro to, aby starost o školu převzala úplně nová tvář, někdo zvenčí, kdo si bude vůči ostatním držet profesionální odstup. Dotyčný by mohl mít tvář herce Jana Dolanského nebo Saši Rašilova, hádají diváci. Ačkoli se spekuluje také o úplně jiných rolích.

Na sociálních sítích se už rozpoutaly diskuze o tom, který z těchto dvou sympaťáků si zahraje manžela Soni Čechové. Jan Dolanský už jejího muže ztvárnil, ale to vlastně i Saša Rašilov. Samotná Lucie Vondráčková si z diváků tak trošku utahuje, když jim nabízí matoucí signály. V nedávném příspěvku reagovala na příchod Jana Dolanského do Ulice s tím, že „se má chlapec na co těšit.“ Už to brali diváci jako jasný signál, že si zahraje jejího muže, a upřímně řečeno – moc se jim to nelíbilo.

„Proboha, jen ať nemá nic společného s tou mrchou. To mu snad scenáristi neudělají, dejte k němu Magdu, ta je tisíckrát lepší. A mrchu pošlete někam hodně daleko, nemůžu ji ani vidět, když je tam, přepínám.“

Jenomže nyní se Lucie Vondráčková vyjádřila také k příchodu Saši Rašilova:

V Nemocnici na kraji města mě Saša trochu trápil, ale v pohádce Křesadlo jsme měli svatbu…  Tak co bude teď v Ulici?

To je otázka, která divákům nedá spát, ale čas naštěstí běží, a tak se jim už brzy dostane odpovědi.

Zdroje článku: