Ulice: Soňa a Prokop svedou boj o funkci ředitele, naznačil Ondřej Studénka

Ulice: Soňa a Prokop svedou boj o funkci ředitele, naznačil Ondřej Studénka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ondřej Studénka se v pořadu Snídaně rozpovídal o postavě Prokopa z Ulice, jeho ambicích a velké pravděpodobnosti, že se s přítelkyní Soňou pustí do boje o ředitelské křeslo, které nedávno uvolnila Irena Landová. Zmínil rovněž, že nová sezóna bude plná milostných trojúhelníků.

Užijeme si milostných trojúhelníků

Do oblíbeného pořadu Snídaně na TV Nova zamířil herec Ondřej Studénka, divákům známý z nekonečné Ulice jako profesor Prokop Junek. Během rozhovoru naznačil, co jeho postavu a nejbližší okolí čeká v nových epizodách jubilejní dvacáté sezóny.

Myslím, že to bude zajímavá sezóna, plná milostných trojúhelníků. Ve škole se budou dít různé věci. Irena Landová položila funkci ředitelky, nabídla učitelskému sboru, ať se přihlásíme do výběrového řízení. Jak znám ambiciózního Prokopa a houževnatou Soňu, tak do toho výběrka se přihlásíme, takže máme se na co těšit. Uvidíme, kdo vyhraje.

Dodal také, že Prokop už funkci pár měsíců zastával, zkušenosti tedy má. I proto si jeho představitel myslí, že nebude dlouho váhat a navzdory Soně (Lucie Vondráčková) se přece jen přihlásí. Ostatně ho k tomu přemlouvají i kolegové Otík (Filip Rajmont) a Eddie (Jiří Panzner).

Ota to dělá hlavně proto, aby zabránil nenáviděné intrikánce Soně v získání vytouženého ředitelského křesla. Dovede si totiž představit, jaké peklo by na gymnáziu nastalo, kdyby na trůnu seděla taková mrcha. Eddie uznává Soniny vůdčí kvality a zkušenosti, ale Prokopa si váží a chce ho podpořit, navíc tuší, že on sám by o funkci ředitele určitě stál. To Ondřej Studénka v podstatě potvrdil. Co na to ale řekne paní Čechová, zatím neprozradil.

Se Soňou je ten vztah komplikovanější, ale určitě pokračovat bude. Na Magdu čekají možná jiné úkoly, co se milostných trojúhelníků týká, ale to se asi nechme překvapit.

Ať je ředitelem kdokoli, jenom ne Soňa

Už víme, že na Magdu (Veronika Čermák Macková) čeká ve dvacáté sezóně nová láska v podobě kamioňáka Petra Dvořáka, otce Marka a Matěje, jehož ztvární Jan Dolanský. Tuto informaci mnozí diváci uvítali a ocenili by také, kdyby se ředitelkou znovu stala právě Magda, případně někdo úplně nový zvenčí, kdo se současnými profesory nemá žádné společné vazby a dokáže zůstat nestranný. Byli by ochotní přijmout na té pozici Prokopa?

Kdokoli, jen ne Soňa.

„Otík! Ten je nejlepší a vytře všem zrak.“

Já bych chtěl, aby to byl Eddie, protože je to člověk, který všechno řeší tak nějak nejvíc v klidu, což je těžké říct o ostatních.

„Já bych to přála Davidovi a Magda jako zástupkyně.“

Tato sezóna je celkem zklamání, ale těším se na Magdu a Dolanského.

Nezbývá nám než doufat, že ať už to dopadne jakkoli, diváky to alespoň trochu potěší. Nová sezóna tak nebude dalším důvodem k pocitu velkého zklamání. Slibovaný humor, pohodový přístup a nadhled jí zatím poněkud schází.

Zdroje článku: